AFM vragenlijst selecties 2024

selecties

Ieder jaar vraagt de AFM aan adviseurs en bemiddelaars om de Marktmonitor adviseurs & bemiddelaars (MMAB) in te vullen. Deze vragenlijst bevat ook vragen over de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). De MMAB wordt ook gebruikt om de maatstaf voor de bijdrage in de kosten doorlopend toezicht vast te stellen. Het invullen is verplicht. We helpen je graag een stapje verder door de AFM selecties  voor je beschikbaar te stellen in Assu®.

AFM totaalplaatje

Goed nieuws… selecties standaard in Assu®

We hebben goed nieuws voor jou! Om nog eenvoudiger jouw AFM selecties op te halen, hebben we ze in Assu® staan bij de management gegevens. Klik via het witte boekje links bovenaan je Assu® cockpit op “Management” om de selecties te vinden. Je vindt daar ook een overzicht met wat welke selectie ophaalt.

De management tool zit in je basislicentie van Assu® dus de selecties zijn gratis voor iedereen te draaien.

Je hoeft op deze manier dus niet langer aan de slag met selecties te downloaden maar je kunt ze heel snel ophalen in Assu® zelf. We hebben het je het zo gemakkelijk gemaakt dat je in Assu® de nummers van het vragenformulier van AFM terug kunt vinden. Via onderstaande knop kun je het AFM vragenformulier van 2024 bekijken:

In Assu® ziet het AFM overzicht er als volgt er als volgt uit: 

AFM selecties in Assu

Meer weten over de MMAB?

Wil je meer weten over de jaarlijkse MMAB of de AFM? Neem dan een kijkje op de AFM website:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...