AFM vragenlijst selecties

selecties

Ieder jaar vraagt de AFM aan adviseurs en bemiddelaars om de Marktmonitor adviseurs & bemiddelaars (MMAB) in te vullen. Deze vragenlijst bevat ook vragen over de naleving van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). De MMAB wordt ook gebruikt om de maatstaf voor de bijdrage in de kosten doorlopend toezicht vast te stellen. Het invullen is verplicht. We helpen je graag een stapje verder door de AFM selecties van het voorgaande jaar voor je beschikbaar te stellen.

AFM totaalplaatje

Goed nieuws… selecties nu standaard in Assu®

We hebben goed nieuws voor jou! Om nog eenvoudiger jouw AFM selecties op te halen, hebben we ze vanaf versie 1.2626.3.18 ook in Assu® staan bij de management gegevens. Klik via het witte boekje links bovenaan je Assu® cockpit op “Management” om de selecties te vinden. Je vindt daar ook een overzicht met wat welke selectie ophaalt.

Je hoeft op deze manier dus niet langer aan de slag met selecties te downloaden maar je kunt ze heel snel ophalen in Assu® zelf. We hebben het je het zo gemakkelijk gemaakt dat je in Assu® de nummers van het vragenformulier van AFM terug kunt vinden. Via onderstaande knop kun je het AFM vragenformulier van 2023 bekijken:

 

In Assu® ziet het AFM overzicht er als volgt er als volgt uit: 

AFM selecties in Assu

Heb je nog geen Upgrade versie 1.2626.3.18? Download dan zelf de selecties

Ben je nog niet in het bezit van Upgrade versie 1.2626.3.18? Geen probleem. We hebben de selecties als .zip bestand voor je klaargezet onderaan dit artikel. Je hoeft ze enkel uit te pakken en in te lezen om de resultaten te krijgen.

Let er voordat je begint met het importeren van een selectie op dat je hem niet ooit al eerder geïmporteerd hebt. Anders komt de selectie namelijk dubbel in Assu® te staan!

Onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de selecties voor dit jaar:

AFM bestanden 2023

Je kunt de benodigde AFM selecties downloaden via onderstaand .zip bestand:

Een selectie inlezen in Assu®:

De selecties hierboven kun je downloaden (.zip bestand) en uitpakken op je computer. Het resultaat is een .SQL bestand. Dit bestand kun je als volgt inlezen in Assu:

1. Ga in de Assu cockpit linksboven naar het witte boekje -> Selecties

2. Klik op ‘A.i. selectie’ inlezen

3. Klik op ‘Uitvoeren’

 

Wil je een aangepaste selectie door ons laten maken? Dat kan! De selectie aanvraag kun je versturen via A.i. Servicedesk via het kopje “Selectie aanvraag” (lees hier hoe dit werkt) of als je nog geen inlog hebt naar info@aiautomatisering.nl

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...