AMdag 28 november 2023

informatie

Op 28 november 2023 is het weer zover.  Dan vindt AMdag What’s Next (voorheen am dag) plaats in DeFabrique te Utrecht. Voor degenen onder jullie die aanwezig zijn geweest op ons A.i Event op 9 mei 2019 zal de naam DeFabrique ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Want…jawel…het is precies dezelfde lokatie in Utrecht.

DeFabrique

 

What’s Next is hét netwerkevent voor de verzekeringsbranche waar je in contact kunt komen met andere professionals uit de branche. Maak kennis met de hoofdpartners en laat je inspireren door nieuwe innovatieve ideeën. 

Zoals elk jaar draait AMdag om méér dan het programma. Het is dé plek waar jij met andere professionals uit de branche samenkomt, samen deelt en samen speelt om de een-tweetjes tot stand te brengen die de markt vooruit helpen — het niet te missen evenement als jij deel uitmaakt van de toekomst. Vergroot je netwerk en verdiep je kennis tijdens AMdag. 

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande knop om naar de site van de AMdag te gaan om meer te lezen van dit geweldige event:

 

Ontmoet ons

Wil je ons ontmoeten op de AMdag? Ook dit jaar hebben we een stand op NextLevel en we hopen jou daar dan ook tegen te komen. Onze collega’s staan voor je klaar bij stand 39 in de Copraloods

Zin om te komen? Meld je gelijk aan via onderstaande button en gebruik de relatiecode AIautomatisering_AMdag@2023 voor gratis deelname:

We hopen jullie weer te zien bij DeFabrique op 28 november 2023

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

AMdag banner 2023
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...