Artikel – Update Assu® 1.2625.3.4

update plaatje
Update

 

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

De volgende zaken zijn aangepast/opgelost in Assu®:

  • Indien er factuurrapportages aanwezig zijn met dezelfde naam maar 1 is voor een specifieke portefeuille dan werd de soms de verkeerde rapportage gebruikt. Dit probleem is nu opgelost.
  • Journaalposten zonder regels worden nu automatisch gemarkeerd als geëxporteerd zonder dat ze verstuurd worden naar de externe boekhouding.
  • Bij het handmatig koppelen van een digitaal document werd soms de naam niet getoond in het scherm. Dit is nu opgelost.
  • Bij een schade overhevelen wordt nu de portefeuille gebruikt van de polis i.p.v. de portefeuille waar de gebruiker in ingelogd is.
  • In de workflows kan nu bij het versturen van de brief ook de partner worden aangeschreven.
  • In het zoekscherm van de relatie komen de relaties nog maar 1 keer voor bij meerdere primaire adressen / telefoonnummers / e-mailadressen en / of bankrekeningen.

 

Nieuw in Assu®:

  • Bij het verwerken van een nieuw contract bericht voor een pakketpolis, waarvoor al een tijdelijk pakket is aangemaakt in Assu maar met meer onderdelen dan dat de maatschappij aanlevert, komt nu een scherm waar je als gebruiker kan beslissen wat er met de tijdelijke onderdelen die in het pakket staan moet gebeuren als hiervoor geen berichten zijn aangeleverd. Moeten deze verwijderd worden of moeten ze blijven staan?

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...