Wat is nieuw versie 1.2629.3.1

schadeafhandeling

<<laatst aangepast  20-12-2023 N. Hartendorf>>

Eerdere Upgrades kun je hier terugvinden:

INHOUD UPGRADE:

Deze upgrade hebben we niet uitgerold omdat de certificering van HDN langer duurde dan gepland. We brengen de HDN koppeling dan ook uit in Upgrade versie 1.2630.

Met behulp van de HDN koppeling worden er straks diverse statusberichten tussen Assu® en de geldgevers over en weer gestuurd. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om:

  • AX berichten: aanvragen
  • DA berichten: stukkenlijsten
  • OX berichten: offerte berichten die een statuswijziging in Assu® genereren
  • SX berichten: statusberichten

 

Je hoeft niet langer handmatig stukkenlijsten aan te leggen en te onderhouden want dit gebeurt nu geheel automatisch.

Ook hoef je geen extern hypotheekflow pakket meer naast Assu® te laten draaien, want alles is in 1 oogopslag op de hypotheekkaart in Assu® te zien.

HDN koppeling plaatje

En wat ook erg handig is voor jouw eigen klanten…. onze Appviseurs applicatie kan ook overweg met deze HDN berichten. Hierdoor is het ook voor jouw eindklant mogelijk om overal en altijd op te hoogte te blijven van de status van de hypotheekaanvraag. Zijn er stukken nodig? Dan zijn deze stukken met 1 druk op de knop via Appviseurs door te sturen naar Assu®. Zo wordt geheel digitaal de stukkenlijst van de hypotheek aangevuld.

Om de HDN koppeling te kunnen gebruiken dien je ook de module “Hypotheek en Vermogen” te hebben. Met deze module kun je namelijk hypotheken beheren.

HDN flow

Database aanpassingen:

database

De Assu® database wordt regelmatig aangepast. Daar waar er aanpassingen zijn zullen we dat onder dit kopje per Update vermelden:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...