Altijd je klantgegevens bij de hand

Met onze app Assu2Go heb je altijd en overal toegang tot jouw actuele CRM gegevens! Assu2Go is namelijk 1 op 1 aan jouw assurantie software Assu® gekoppeld en zo dus altijd actueel.

Hierdoor heb je ook onderweg toegang tot jouw taken en agenda en ook de meest actuele klantgegevens inclusief product informatie bij de hand. Bekijk volledige dossiers of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Je staat direct in verbinding met je klant en ook met je collega’s! We hebben zelfs een chatfunctie beschikbaar!

Assu2Go plaatje

Download nu jouw exemplaar:

 
 
 

 

 

 

Belangrijk te weten

Ook starten met Assu2GO? Lees dan eerst onderstaande informatie goed door:

Het gebruik van Assu2Go zit in de basislicentie van Assu®. Je betaalt dus niets extra’s! Graag gedaan!

Om de Assu2Go app te downloaden, kun je bovenstaande knoppen voor Google Play of de App Store gebruiken.

Voor je Assu2Go kunt gebruiken, dien je twee acties uit te voeren. De eerste actie hoeft niet te worden uitgevoerd als je al gebruik maakt van onze Appviseurs app. We lichten beiden hieronder toe:

Actie 1:

Laat je systeembeheerder weten dat je Assu2Go gaat gebruiken. Om een koppeling te kunnen leggen tussen de app en de klantgegevens uit Assu® dient deze functie te
worden geïnstalleerd op de server. Bekijk hier de handleiding.

 

Actie 2:

Als de functie is geïnstalleerd, download je de app. Assu2Go is beschikbaar via de Play Store en via de Apple App Store.

De systeembeheerder brengt hiervoor wellicht kosten in rekening. Houd er daarnaast rekening met kosten voor een SSL certificaat. Dit certificaat is noodzakelijk voor een veilige verbinding tussen de app en jouw klantgegevens.

Het gebruik
hiervan stellen we verplicht, want veiligheid gaat boven alles!

 

Ook voor Assu2Go hebben we een handleiding. Je kunt deze hier bekijken op onze handleidingen pagina.

Assu2Go app

Wist je dit ook al?

Assu2Go is niet de enige app die wij uitbrengen. Een andere onmisbare app is de Appviseurs app. Deze app is speciaal voor jouw klanten ontwikkeld waardoor ook zij onderweg al hun belangrijke informatie bij de hand hebben.

De voordelen voor jouw klanten:

Niet alleen op de telefoon, maar ook via web is de Appviseurs app te gebruiken. Je klant heeft dus als het ware altijd zijn of haar adviseur op zak.

Meer weten over Appviseurs? Ga dan snel via onderstaande button naar de Appviseurs website:

telefoons met Assu2Go erop 3d
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...