Resultaten Klantonderzoek 2023 *CONCEPT*

klantonderzoek

Klantonderzoek: jouw feedback laat ons groeien

We willen alle deelnemers aan ons jaarlijkse klantonderzoek hartelijk bedanken voor alle feedback die we binnen hebben gekregen.

Jullie hebben ons ook dit jaar weer ontzettend geholpen om onze service nog verder te verbeteren. 

We willen jullie ook laten weten dat we jullie feedback serieus nemen. We hebben per team samen gezeten om jullie suggesties te bekijken en we zullen ons best doen om jullie ervaring met ons bedrijf nog beter te maken.

We hebben al jullie input doorgenomen en zijn intern tot een selectie van onderwerpen gekomen waarin wij dit jaar verbeteringen willen gaan doorvoeren. Ook hebben we alle resultaten overzichtelijk voor jullie op een rijtje gezet. Laten we dus maar met dat laatste starten.

 

 

 

De resultaten van ons klantonderzoek:

We hebben voor een aantal gebieden gevraagd hoe jullie deze waarden op basis van een cijfer van 1 tot en met 10. De gemiddelden van alle deelgebieden hebben we in een schema verwerkt waarin je ook de waarderingen van de afgelopen jaren terug kunt zien. Ook hebben we onderzocht hoeveel mensen er gebruik maken van onze apps Assu2Go en Appviseurs zodat we iedereen een duidelijk beeld kunnen geven hoe vaak onze apps op dit moment gebruikt worden.

In onderstaand schema hebben we alle sterwaarderingen uit ons onderzoek van afgelopen jaren verwerkt:

 
KTO cijfers 2023
 

De punten waarop we dit jaar minder goed scoren dat het afgelopen jaar zullen we dit jaar meenemen in onze verbeterstrategie die je verderop in dit artikel door kunt lezen.

Verder hebben we jullie gevraagd in hoeverre jullie ons en onze software zouden aanbevelen aan collega’s binnen de branche. Hieruit zijn de volgende cijfers gekomen:

aanbevelingen KTO 2023

 
 
 

Onze acties dit jaar:

We hebben alle reacties intern verwerkt tot een actieplan voor onszelf. Gedurende 2024 zullen we ons dan ook bezig houden met de verbetering van onderstaande onderwerpen:

KTO2023 doelen

De winnaar van onze loterij

En last but not least…. de uitslag van onze loterij waarin wij iemand selecteren die een dagdeel consultancy van ons cadeau krijgt…….

KTO 2023 loterij

Wij hopen dat we jullie met bovenstaand overzicht een indruk hebben kunnen geven van wat we in het nieuwe jaar van plan zijn met de punten die uit ons Klantonderzoek naar voren zijn gekomen.

Voor alle overige zaken die wij in het nieuwe jaar van plan zijn willen we jullie doorverwijzen naar ons Roadmap artikel. Hierin kun je per kwartaal bekijken wat we gaan ontwikkelen en waar we mee bezig zijn qua ontwikkelingen. We starten uiteraard met de Roadmap voor het eerste kwartaal.

plattegrond

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...