Roadmap Upgrade 1.2632 beschikbaar

Roadmap

Ons A.i. Stemlokaal is weer gesloten. We willen alle stemmers bedanken voor het uitbrengen van jullie stemmen. We hebben dus weer een aantal mooi nieuwe functionaliteiten voor jullie klaar staan.  

Deze nieuwe functionaliteiten worden opgenomen in Upgrade versie 1.2632 die we voor na de zomer in de planning hebben staan.

Wil je weten om welke nieuwe functionaliteiten het gaat? Neem dan een kijkje op onze Roadmap. Hier kun je zien wat de nieuwe punten zijn, welke we in uitvoering hebben staan en welke punten er gereed zijn.

Waar zijn we nu mee bezig?

Op dit moment bouwen we aan de laatste punten van Upgrade 1.2631. Deze hebben we in de planning staan voor april. In april testen we hem  eerst twee weken intern, gevolgd door twee weken extern bij inze pilot kantoren. We streven ernaar om hem begin mei te kunnen lanceren.

Wil je weten welke nieuwe functionaliteiten in deze versie zitten?

A.informatief webinar

Na het uitbrengen van de nieuwe upgrade 1.2631 geven we weer een webinar in de categorie “A.informatief”. Het webinar houden we op donderdag 30 mei van 10.00 tot 10.30. We nemen je dan mee in de ontwikkeling van de nieuwe upgrade en blikken vooruit naar de nieuwe ontwikkelperiode.

webinars

Wil je meedoen aan ons webinar? Meld je dan alvast aan via onderstaande link. Je krijgt dan in de week van het webinar een defintieve deelnamelink toegestuurd.

Meer weten over ons bouwproces?

Wij bouwen het hele jaardoor aan nieuwe functionaliteiten. We doen dit volgens het principe van “de weg van de wens”. Hierbij inventariseren we wensen die via A.i. Servicedesk binnen zijn gekomen en plaatsen de wensen waarvan we vinden dat deze een goede toevoeging zijn voor onze applicaties in ons A.i. Stemlokaal.

Het A.i. Stemlokaal is er voor iedereen die toegang heeft tot A.i. Servicedesk. We verzamelen daar alle wensen en een paar keer per jaar zetten we ze beschikbaar om op te stemmen. De wensen waar de meeste stemmen op binnen komen zullen wij opnemen in de Roadmap van de betreffende Upgrade. 

traject stemlokaal

Samen een wens of nieuwe functionaliteit bespreken

Wil jij samen met andere Assu® gebruikers het gesprek aangaan over wensen, verbeteringen of nieuwe functionaliteiten? Dan kun je dat doen in onze A.i. Community op LinkedIn. 

Heb jij je (nog) niet ingeschreven bij onze A.i. Community? Doe dat dan nu en ga het gesprek aan met je collega’s uit de branche:

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...