Roadmap derde kwartaal 2023

Roadmap

We nemen je mee in onze ontwikkelingen

In dit artikel kun je zien wat we het komende kwartaal in onze ontwikkelkeuken aan het doen zijn. We zullen het hebben over de Assu® upgrades, koppelingen en onze website. Lees snel verder….

De weg van de wens

Onze Upgrades volgen altijd “De weg van de wens”. Dit is een traject dat wij volgen vanaf het indienen van een stem tot aan het lanceren van een nieuwe versie.

Wij doen dit drie keer per jaar en kennen hierin de volgende stappen:

 • Stemmen: stem 3 weken op jouw favoriete wensen
 • Inventariseren: wij inventariseren de wensen waar het meest op is gestemd
 • Roadmap: na het inventariseren maken wij een Roadmap op en delen deze
 • Bouwen: onze ontwikkelaars bouwen aan de Upgrade
 • Testen: zowel intern als extern worden de nieuwe functionaliteiten getest
 • Live: we lanceren de Upgrade

 

Dit jaar hebben we 3 van deze reeksen:

 • Begin maart is 1.2627.3.1 gelanceerd
 • Eind juni hebben we 1.2628.3.1 gelanceerd
 • Oktober willen we 1.2629.3.1 lanceren
traject stemlokaal
De weg van de wens

ASSU® UPGRADES:

In het tweede kwartaal van 2023 werkten we aan Upgrade 1.2628.3.1 die we eind juni gelanceerd hebben. Wil je weten welke nieuwe functionaliteiten er in deze Upgrade zitten? Lees dan snel verder:

Voor het laatste kwartaal van dit jaar hebben we  Upgrade 1.2629.3.1 voor je in de planning staan. In deze Upgrade willen we de HDN koppeling realiseren. Verder in dit artikel kun je meer lezen over deze koppeling.

De wensen die door het Stemlokaal van de 1.2629.3.1 zijn gegaan hebben we doorgezet naar versie 1.2630.3.1 die we begin volgend jaar uit willen brengen.

Heb je nog wensen, ideeën of suggesties met betrekking tot functionaliteiten in Assu® of onze apps? Dien dan je wensen in via A.i. Servicedesk. In oktober kun je weer stemmen op je favoriete wensen in ons A.i. Stemlokaal.  De punten waarop je dan kunt stemmen zijn de punten die binnen zijn gekomen voor Assu® Upgrade 1.2631.3.1. De lancering van deze Upgrade staat voor midden volgend jaar in de planning.

 
Roadmap Q3 2023

KOPPELINGEN:

Ook op het gebied van koppelingen ontwikkelen we door in het tweede kwartaal. We bouwen dan aan de volgende koppelingen:

 
HDN koppeling

HDN KOPPELING:

Een belangrijke koppeling die wij dit jaar uit willen gaan brengen is de HDN koppeling. Met behulp van deze koppeling kun je hypotheekberichten over en weer sturen tussen Assu® en HDN. Meer informatie hierover zullen we met je delen gedurende de loop van dit jaar.

DDI koppeling

DDI KOPPELING:

Tenslotte bouwen we verder aan een DDi koppeling. Met behulp van de DDI koppeling krijg je toegang tot het DDi RPA platform. Met dit platform kun je  meer informatie toevoegen aan je digitale dossiers, werkprocessen opstarten en een aantal handelingen digitaal borgen.

Het DDi RPA platform wordt gebruikt bij mutatie- en prolongatie processen. Op de schade afdeling bij behandeling van schades, declaraties en excasso’s. 

Door de intelligente verwerking van verzekeringsdata bespaar je tijd en heb je minder risico op het maken van fouten die je met allerhande handmatige processen wel hebt, DDi helpt je weer een stapje verder in je digitale transformatie.

Deze ontwikkeling is op ON HOLD gezet!

 

MEER KOPPELINGEN:

Assu® is geen op zichzelf staand pakket. We koppelen met een groot aantal partijen. Wil je weten welke koppelingen dat we aanbieden? Lees dan verder via onderstaande knop:

 

lampje met radertje

OPTIMALISATIES:

Ook in dit kwartaal gaan we achter de schermen verder met het optimaliseren van de functionaliteiten binnen onze applicaties Assu®, Assu2Go en Appviseurs. Onze apps zijn recentelijk helemaal onder de loep genomen en nu is het de beurt aan onze Werklijst functionaliteit. 

Met behulp van de gratis Werklijst functionaliteit kun je jouw werk nog verder optimaliseren omdat je vanuit 1 scherm je totale werklast kunt gaan beheren.

NIEUW OP DE WEBSITE:

We zijn op dit moment druk bezig met het inrichten van onze Assu®Store. Store? Moet ik dan gaan betalen? Nee. We gaan onze store in eerste instantie vullen met een ruim aanbod aan standaard producten die je kunt downloaden waarmee jij jouw werk nog efficiënter kunt gaan doen. 

Je zult hier onder andere de volgende zaken aan kunnen treffen:

 • Rapportages
 • Selecties
 • Instructievideo’s
 • Workflows

 

De inhoud van deze store zullen we baseren op de aanvragen die we dagelijks van onze relaties binnen krijgen. Hebben we het afgelopen jaar bijvoorbeeld al 10 keer het verzoek gekregen om een selectie te maken van alle actuele relaties zonder reisverzekering, dan zullen we deze selectie in onze store gaan aanbieden. Je hoeft hem dan enkel te downloaden en in te lezen in Assu®. Makkelijker kunnen we het bijna niet maken 🙂 

We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen op dit gebied.

informatie icon

INFORMATIEF:

We delen veel informatie. Niet alleen op schrift, maar ook in de vorm van webinars en trainingen. Ook dit nieuwe jaar zullen we jullie weer op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen via:

 • webinars
 • trainingen
 • filmpjes (nieuw)

actie

WEBINARS:

De afgelopen periode hebben we een aantal webinars gegeven. Onze webinars zijn altijd informatief van aard. We hebben ze in twee smaakjes:

 • We hebben webinars in de serie “A.informatief” waarin we ontwikkelingen bij A.i. Automatisering delen.
 • En we hebben webinars over 1 specifiek onderwerp (bijvoorbeeld Workflows).

Wil je onze webinars nog een keertje bekijken of wil je lezen waar ze over gingen? Dan hebben we voor jou bij deze alle webinars van het afgelopen jaar nog eens op een rijtje gezet op de webinars pagina waar je alles kunt vinden wat te maken heeft met onze webinars.

Ook in het nieuwe jaar zullen we weer webinars geven. Houd onze site in de gaten voor meer informatie.

 
 
training ne controle

TRAININGEN:

Ook hebben we ons trainingsaanbod geactualiseerd voor het nieuwe jaar. Voor iedereen hebben we een passende training. Of je nu een beginner bent of een gevorderde Assu® gebruiker. Voor Key Users hebben we zelfs een gratis training beschikbaar.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in ons trainingsaanbod>>> 

nieuw GIF

FILMPJES:

Tenslotte blijven we onze informatievoorziening uitbreiden met informatieve filmpjes. We zullen hier het hele jaar voor uittrekken om voor alle relevante onderwerpen filmpjes toe te voegen aan onze handleiding en website.

Zo hebben we bijvoorbeeld een uitleg over het draaien van een prolongatie in Assu®:

We hopen dat we je met dit overzicht weer op de hoogte hebben kunnen brengen over onze ontwikkelingen.

Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...