Roadmap eerste kwartaal 2022

Roadmap

We hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten en dat zijn we in het nieuwe jaar ook zeker niet van plan. Daarom willen we jullie in dit artikel meenemen in onze ontwikkelplannen voor het eerste kwartaal van 2022. In dit artikel delen we de onderwerpen met jullie die wij van plan zijn om in te bouwen in Assu®.

Assu® Upgrades:

Als eerste project hebben wij dit nieuwe jaar de lancering van Upgrade 1.2624 op de kalender staan. Als onze testkantoren hem goedkeuren zal hij eind januari voor je beschikbaar zijn. Lees hier alvast welke nieuwe functionaliteiten dat je in deze Upgrade kunt verwachten.

Op 3 februari hebben we een webinar gehad waarin wij onder ander deze Upgrade, maar ook de Upgrade 1.2625 met je door hebben genomen.

In het webinar hebben we het onder andere hebben over het volgende gehad:

  • terugblik op ontwikkelingen Upgrade 1.2624
  • vooruitblik op ontwikkelingen Upgrade 1.2625
  • Klantonderzoek
  • Digitale transformatie

Lees hier het uitgebreid verslag over ons webinar.

Ook werken wij in dit kwartaal volop aan Upgrade 1.2625. We bouwen vanaf 3 januari tot en met 31 maart. De wensen die je hier eerder voor in hebt kunnen dienen hebben wij geïnventariseerd en je kunt de wensen die wij in gaan bouwen terugvinden op de roadmap van Upgrade 1.2625. De punten die je hieronder ziet staan kun je ook verwachten in deze Upgrade. Als alles naar planning verloopt zal deze versie de eerste week van mei gelanceerd worden.

Tot slot openen we in week 10, 11 en 12 ons A.i. Stemlokaal voor je om te kunnen stemmen op de wensen die ingediend zijn voor Upgrade 1.2626. Wensen kun je nog indienen via A.i. Servicedesk tot de eerste week van maart.

Mailchimp koppeling:

In het eerste kwartaal werken wij aan een koppeling met Mailchimp. Met behulp van deze koppeling kun je vanuit Assu® heel gemakkelijk een resultaat van een selectie doorsturen naar Mailchimp zodat je vervolgens vanuit Mailchimp je mailingen naar relaties kunt uitvoeren en beheren.

Mailchimp is gratis software waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven naar al je klanten kunt versturen. Je hoeft geen programmeur te zijn om zelf makkelijk je e-mail of nieuwsbrief op te kunnen stellen. Het is een laagdrempelige marketingtool om in te zetten voor je content marketing. Op deze site kun je een overzicht krijgen van alle pluspunten van Mailchimp.

Meer weten over Mailchimp? Klik op de afbeelding hieronder om naar de site van Mailchimp te gaan:

Voogd en Voogd koppeling:

Met behulp van de Voogd en Voogd koppeling krijg je een snelle koppeling naar het extranet van Voogd en Voogd waardoor je veilig en snel vergelijkingen kunt uitvoeren. Met 1 druk op de knop zet je je belangrijke informatie vanuit Assu® door naar het extranet van Voogd en Voogd.

Het muteren en afsluiten van producten gebeurt via een API koppeling en er vindt een twee wegs communicatie plaats. Dit wil zeggen dat het zowel mogelijk is om gegevens van Assu® naar Voogd en Voogd te sturen als dat je snel gegevens van Voogd en Voogd binnen kunt halen in Assu®. We beginnen hier in Q1 aan en bouwen door in Q2.

Wij hopen dat we jullie met dit artikel mee hebben kunnen nemen in onze ontwikkelingen voor het eerste kwartaal van 2022. Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...