Roadmap tweede kwartaal 2022

Roadmap

Het eerste kwartaal is weer bijna afgerond. Ook voor het tweede kwartaal hebben we weer een Roadmap opgesteld die we met jullie willen delen. In dit artikel delen we de onderwerpen met jullie die wij van plan zijn om in te bouwen in Assu®.

ASSU® UPGRADES:

In het eerste kwartaal hebben we volop gewerkt aan Upgrade 1.2625. De bouwperiode was vanaf 3 januari tot en met 31 maart. In april zullen we intern en extern testen en als alles naar planning verloopt zal deze versie de eerste week van mei gelanceerd worden.

Lees hier alvast welke nieuwe functionaliteiten dat je in deze Upgrade kunt verwachten.

Ook deze Upgrade zullen we weer afsluiten met een webinar. We houden dit webinar op donderdag 21 april van 10.00 tot 11.00.  (inschrijving gesloten, webinar kun je terugzien op onze webinars pagina)

We starten in april ook met het bouwen van Upgrade  1.2626. Deze Upgrade zullen we na de zomervakantie gaan lanceren.

In juni tenslotte zetten we het A.i. Stemlokaal weer open. Ditmaal voor de wensen voor Upgrade 1.2627 waar je nu je wensen voor in kunt dienen via A.i. Servicedesk.

 

MAILCHIMP KOPPELING:

In het eerste kwartaal zijn we begonnen met bouwen aan een koppeling met Mailchimp. Met behulp van deze koppeling kun je vanuit Assu® heel gemakkelijk een resultaat van een selectie doorsturen naar Mailchimp zodat je vervolgens vanuit Mailchimp je mailingen naar relaties kunt uitvoeren en beheren.

Mailchimp is gratis software waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven naar al je klanten kunt versturen. Je hoeft geen programmeur te zijn om zelf makkelijk je e-mail of nieuwsbrief op te kunnen stellen. Het is een laagdrempelige marketingtool om in te zetten voor je content marketing. Op deze site kun je een overzicht krijgen van alle pluspunten van Mailchimp.

Meer weten over Mailchimp? Klik op de afbeelding hieronder om naar de site van Mailchimp te gaan:

VOOGD EN VOOGD KOPPELING:

Ook bouwen we verder aan de Voogd en Voogd koppeling. Met behulp van de Voogd en Voogd koppeling krijg je een snelle koppeling naar het extranet van Voogd en Voogd waardoor je veilig en snel vergelijkingen kunt uitvoeren. Met 1 druk op de knop zet je je belangrijke informatie vanuit Assu® door naar het extranet van Voogd en Voogd.

Het muteren en afsluiten van produkten gebeurt via een API koppeling en er vindt een twee wegs communicatie plaats. Dit wil zeggen dat het zowel mogelijk is om gegevens van Assu® naar Voogd en Voogd te sturen als dat je snel gegevens van Voogd en Voogd binnen kunt halen in Assu®. We beginnen hier in Q1 aan en bouwen door in Q2.

AFAS KOPPELING:

Dit kwartaal beginnen wij aan een koppeling met het boekhoudprogramma AFAS. Hiermee hebben we er weer een nieuwe koppeling bij naast de bestaande boekhoudkoppelingen die we al aanbieden.

AFAS software

 

RISK EXPLORER KOPPELING:

Dit kwartaal beginnen wij aan een koppeling met het programma Risk Explorer voor risico- en verzekeringsmanagement. Risk Explorer biedt je structuur en overzicht bij je risicomanagement.

Wij hopen dat we jullie met dit artikel mee hebben kunnen nemen in onze ontwikkelingen voor het eerste kwartaal van 2022. Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

Risk Explorer

 

OPTIMALISATIE APPVISEURS APP EN WEB:

In het AppInar van 10/3 hebben jullie kennis kunnen maken met onze Appviseurs app. We hebben je laten zien wat je er zoal mee kunt en hoe het eruit ziet. In het tweede kwartaal van dit jaar willen we zowel de Appviseurs app als de webversie verder optimaliseren:

  • de wensen die door de pilotkantoren doorgegeven zijn bij het testen van Appviseurs web (Klantportaal) gaan we implementeren
  • we gaan ervoor zorgen dat de app versie in functionaliteiten gelijk wordt aan de web versie

Meer weten over Appviseurs? Klik op onderstaande button om naar de Appviseurs website te gaan:

Appviseurs site

OPTIMALISATIE ASSUMAILBOX:

Ook de AssuMailbox gaan we in het tweede kwartaal verder uitbreiden aan de hand van een aantal binnengekomen wensen die we van een aantal van onze relaties binnen hebben gekregen. Hierdoor zal de werking van onze eigen mailbox nog beter aansluiten op de wensen die onze Assu® gebruikers hebben ten aanzien van de AssuMailbox.

WEBINARS:

In het tweede kwartaal hebben we 2 webinars voor je op de agenda staan:

  • 21 april van 10.00-11.00: Ons A.informatief webinar. Inschrijving gesloten.
  • 14 juni van 10.00-11.00: een webinar over Workflows. Inschrijving gesloten.

 

OPTIMALISATIE INTERNE BOEKHOUDKOPPELING:

Assu® heeft een eigen boekhoudkoppeling. Deze interne koppeling is met name bedoeld voor kantoren die een administratie hebben van Exact online of Twinfield, maar bij wie de persoon die de boekingen doet in Assu® niet de volledige toegang tot de financiële administratie kan of wil geven.

In het tweede kwartaal brengen we aantal verbeteringen aan met name op het gebied van controle van de exports naar Exact online.

VEILIG INLOGGEN IN ASSU:

Vanaf versie 1.2626 zal er achter de schermen een nieuw stuk beveiliging ingebouwd zitten waardoor je nog veiliger je belangrijke gegevens in Assu® kunt beheren. Deze nieuwe beveiliging zal zowel voor Assu® gelden als voor de apps Assu2Go en Appviseurs.

AI KLANTENPORTAAL:

Vanaf het tweede kwartaal gaan we bouwen aan ons Ai Klantenportaal (dit is nog een werktitel). Dit is een platform dat op een beveiligd gedeelte op onze website voor al onze klanten beschikbaar zal zijn. Je zult hier onder andere de volgende zaken aan kunnen treffen:

  • Rapportages
  • Selecties
  • Instructievideo’s
  • Workflows
  • Diverse informatie

We zullen je de komende tijd meer informatie geven over wat de exacte inhoud zal zijn van dit nieuwe portaal.

We hopen je met dit overzicht weer een inkijkje te hebben kunnen geven in onze ontwikkelkeuken 😉

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...