Roadmap vierde kwartaal 2023

Roadmap

We nemen je mee in onze ontwikkelingen

In dit artikel kun je zien wat we het komende kwartaal in onze ontwikkelkeuken aan het doen zijn. We zullen het hebben over de Assu® upgrades, koppelingen en onze website. Lees snel verder….

De weg van de wens

Onze Upgrades volgen altijd “De weg van de wens”. Dit is een traject dat wij volgen vanaf het indienen van een stem tot aan het lanceren van een nieuwe versie.

Wij doen dit drie keer per jaar en kennen hierin de volgende stappen:

 • Stemmen: stem 3 weken op jouw favoriete wensen
 • Inventariseren: wij inventariseren de wensen waar het meest op is gestemd
 • Roadmap: na het inventariseren maken wij een Roadmap op en delen deze
 • Bouwen: onze ontwikkelaars bouwen aan de Upgrade
 • Testen: zowel intern als extern worden de nieuwe functionaliteiten getest
 • Live: we lanceren de Upgrade

 

Dit jaar hebben we de volgende activisten op het gebied van “de weg van de wens”:

 • 16 oktober t/m 3 november: stemmen voor wensen voor Upgrade versie 1.2631
 • 6 t/m 19 november: opmaak Roadmap Upgrade versie 1.2631
 • De eerste twee weken van december testen we Upgrade versie 1.2630 intern

 

traject stemlokaal
De weg van de wens

ASSU® UPGRADES:

Voor het laatste kwartaal van 2023 staat de lancering van versie 1.2629.3.1 op de agenda. Deze versie bevat de HDN koppeling die we op dit moment aan het testen zijn.

Ook werken we aan Upgrade 1.2630.3.1 die we eind januari 2024 willen lanceren. Wil je weten welke nieuwe functionaliteiten er in deze Upgrade zitten? Lees dan snel verder:

Voor het tweede kwartaal van volgend jaar hebben we  Upgrade 1.2631.3.1 voor je in de planning staan.

Heb je nog wensen, ideeën of suggesties met betrekking tot functionaliteiten in Assu® of onze apps? Dien dan je wensen in via A.i. Servicedesk. In oktober kun je weer stemmen op je favoriete wensen in ons A.i. Stemlokaal.  De punten waarop je dan kunt stemmen zijn de punten die binnen zijn gekomen voor Assu® Upgrade 1.2631.3.1. 

 

KOPPELINGEN:

Ook op het gebied van koppelingen ontwikkelen we door in het tweede kwartaal. We bouwen dan aan de volgende koppelingen:

 
HDN koppeling

HDN KOPPELING:

Een belangrijke koppeling die wij in het laatste kwartaal uit gaan brengen is de HDN koppeling. Met behulp van deze koppeling kun je hypotheekberichten, statusberichten en stukkenlijsten over en weer sturen tussen Assu® en HDN.

De HDN koppeling wordt ook ondersteund door onze Appviseurs applicatie. Hiermee kan jouw eindklant altijd op de hoogte blijven van de status van diens hypotheek. Ook kan jouw eindklant zelf via de stukkenlijst de benodigde hypotheekstukken, zoals een werkgeversverklaring, digitaal versturen om zo de stukkenlijst in Assu® te completeren.

Een hele efficiënte koppeling dus die niet allen voor jou, maar ook voor jouw eindklanten veel voordelen biedt.

Op dit moment testen we de laatste functionaliteiten intern en wachten we op de certificering.

 
Nedasco logo

NEDASCO KOPPELING:

Ook werken we aan een Nedasco koppeling waarmee je snel naw gegevens door kunt sturen naar het extranet van Nedasco.

MEER KOPPELINGEN:

Assu® is geen op zichzelf staand pakket. We koppelen met een groot aantal partijen. Wil je weten welke koppelingen dat we aanbieden? Lees dan verder via onderstaande knop:

 

lampje met radertje

OPTIMALISATIES:

Ook in dit kwartaal gaan we achter de schermen verder met het optimaliseren van de functionaliteiten binnen onze applicaties Assu®, Assu2Go en Appviseurs. 

In Assu® optimaliseren we de kentekenverrijking waarmee je met 1 druk op de knop jouw autogegevens in Assu® kunt binnen halen.

Onze applicatie Appviseurs hebben we klaargestoomd voor de koppeling met HDN. Zo kunnen jouw klanten straks ook via Appviseurs jouw hypotheek stukkenlijsten uploaden als we de HDN koppeling gelanceerd hebben. Geen fysieke stukken meer nodig, maar alle belangrijke hypotheekstukken per PDF digitaal verzonden.

NIEUW OP DE WEBSITE:

We zijn op dit moment druk bezig met het inrichten van onze Assu®Store. Store? Moet ik dan gaan betalen? Nee. We gaan onze store in eerste instantie vullen met een ruim aanbod aan standaard producten die je kunt downloaden waarmee jij jouw werk nog efficiënter kunt gaan doen. 

Je zult hier onder andere de volgende zaken aan kunnen treffen:

 • Rapportages
 • Selecties
 • Sjablonen
 • Workflows

 

De inhoud van deze store zullen we baseren op de aanvragen die we dagelijks van onze relaties binnen krijgen. Hebben we het afgelopen jaar bijvoorbeeld al 10 keer het verzoek gekregen om een selectie te maken van alle actuele relaties zonder reisverzekering, dan zullen we deze selectie in onze store gaan aanbieden. Je hoeft hem dan enkel te downloaden en in te lezen in Assu®. Makkelijker kunnen we het bijna niet maken 🙂 

We zijn inmiddels bijna klaar met het vullen van onze AssuStore dus houd je inbox in de gaten voor meer informatie.

training ne controle

TRAININGEN:

Ook in het laatste kwartaal van dit jaar hebben we weereen breed aanbod trainingen voor je beschikbaar. Voor iedereen hebben we een passende training. Of je nu een beginner bent of een gevorderde Assu® gebruiker. Voor Key Users hebben we zelfs een gratis training beschikbaar.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje en geef jouw kennis een boost:

We hopen dat we je met dit overzicht weer op de hoogte hebben kunnen brengen over onze ontwikkelingen.

Heb je hier aanvullende op-of aanmerkingen op of wil je wat vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze Support afdeling.

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...