Selecties training

schadeafhandeling

A.i. Automatisering biedt talloze trainingen aan die je helpen om meer uit je software te halen. De trainingen worden in teams gegeven.

Tijdens deze training op basis van consultancy leer je om zelfstandig gebruik te maken selectie functionaliteiten binnen Assu®. Onze consultant zal je begeleiden met het inrichten van de selecties  zodat ze precies volgens jouw bedrijfsprocessen opgemaakt worden.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor ervaren Assu® gebruikers die aan de slag willen gaan met het inrichten en gebruiken van selecties.

Tijd, data en kosten:

Deze training vindt plaats op basis van consultancy. De kosten voor deze training (via Teams) bedragen €125,-  exclusief btw per uur. Voor dit geld krijg je een volledig ingerichte Werklijst waarmee je gelijk van start kunt gaan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Liever consultancy op basis van ons abonnement?

Wil je liever geen eenmalige consultancy, maar heb je behoefte aan meer ondersteuning? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement. Hiermee heb je gedurende een jaar recht op een aantal uren consultancy. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil jij ook gebruik maken van ons consultancy abonnement?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...