Danny Bakkenes

Ik ben Danny en ik ben werkzaam bij A.i. Automatisering als consultant/trainer. Lees snel verder om mij te ontmoeten!

Wie ben ik?

Mijn naam is Danny Bakkenes en ik ben woonachtig in Dongen. Sinds maart 2013 ben ik in dienst bij A.i. Automatisering.
In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of voetbal en vind ik het leuk om te reizen. Als Brabander mag lekker eten en drinken natuurlijk ook niet ontbreken!

 

Hoe ben je bij A.i. terechtgekomen?

Na het afronden van mijn hotelmanagement studie was ik op zoek naar een geschikte baan en via een oud collega zag ik voorbij komen dat A.i. Automatisering een vacature had waarbij ze op zoek waren naar een helpdeskmedewerker.

Een totaal andere richting wel maar na een aantal gesprekken te hebben gehad ben ik in maart 2013 begonnen op de helpdesk. Jaren later ben ik nog steeds werkzaam bij dit mooie bedrijf en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot bedrijfsadviseur.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden bij A.i.?

Samen met mijn collega’s Jacco, Bart en Gayelle zijn wij werkzaam op de afdeling Consultancy & Training. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het geven van consultancy sessies en trainingen aan nieuwe kantoren, bestaande kantoren en aan collega’s intern over onze software Assu®.

Tijdens deze sessies geven wij diverse consultancy/trainingen over meerdere onderdelen binnen Assu. Denk hierbij aan de basisfunctionaliteiten, ketenintegratie (prolongeren & muteren), workflows, werklijst, mailbox etc.

Wij zijn er om nieuwe kantoren, maar ook bestaande kantoren, te helpen met het inrichten van Assu en ze stap voor stap door ons programma heen te begeleiden zodat ze Assu optimaal kunnen gebruiken!

Zelf houd ik mij naast bovenstaande werkzaamheden ook bezig met het geven van Webinars, die ieder kwartaal plaats vinden.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIJMIBO?

Altijd leuk om even samen met de collega’s de plannen voor het weekend te bespreken onder het genot van een speciaal biertje.

Ook een potje darten of tafeltennis mag niet ontbreken.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...