Alexander van Pelt

Ik ben Alexander en ik ben werkzaam bij A.i. Automatisering als senior Datamanagement medewerker. Lees snel verder om mij te ontmoeten!

 

Hoe ben je bij A.i. terechtgekomen?

Tijdens mijn studie voor Applicatie Ontwikkelaar , moest ik een bedrijf hebben om mijn BBL opleiding af te kunnen worden. Tijdens het zoeken naar een geschikt bedrijf kwam ik bij A.i Automatisering terecht.
Zij zochten een ervaren ontwikkelaar.
Die ervaring niet brengen want ik was nog slechts een student, maar ik dacht nooit geschoten is altijd mis. Na een belletje kwam ik in contact met Bart Luijten en enkele gesprekken later was ik werkzaam bij A.i.

 

Waar krijg je energie van?

Ik krijg energie van het verder helpen van de eindgebruiker bij een migratie probleem. Dit doe ik door goed te luisteren en door te vragen om daadwerkelijk te achterhalen wat het probleem en/of wens is. Ik denk graag mee met de gebruiker.

energie

Het leukste vind ik het om onze huidige interne processen en-/of tools te verbeteren. Hier word uiteindelijk iedereen beter van en dat is mijn uiteindelijke doel, het beste migratie traject te kunnen geven aan klanten.

 

Waarom heb je gekozen om bij ons te werken?

Ik moest een stage bedrijf hebben om mijn opleiding te kunnen afronden.
Hierbij had ik nog geen idee wat het bedrijf deed en wat mijn uiteindelijke rol zou zijn.
Wat zijn je werkzaamheden?

Met trots voer ik al wat jaren de migraties uit voor A.i Automatisering.
Hierbij heb ik alle aspecten van de migratie gedaan. Het plannen , uitvoeren en verbeteren van migraties tot het geven van consultancy.

Hedendaags als senior datamigratie voer nog steeds migraties uit, maar hou ik me meer bezig met mijn ondersteunde rol richting de collega’s binnen A.i of externe partijen.

Daarnaast werk ik ook aan de verbeteringen binnen en rondom het migratie procces.

 

Wat doe ik graag tijdens de VRIJMIBO?

Naast het lekker kletsen met collega’s onder het genot van de nodige versnaperingen. Sport ik  graag en maak dan ook gretig gebruik van onze tafeltennis tafel om samen met collega’s een balletje te slaan.

 

Wil je tenslotte nog wat kwijt aan de lezers?

Als je twijfelt vragen kan altijd, nooit geschoten is altijd mis.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...