Annemieke Huijben

Ik ben Annemieke en ik ben sinds 8 augustus 2022 werkzaam bij A.i. Automatisering als supportmedewerker. Lees snel verder om mij te ontmoeten!

 

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke en ik woon met mijn man in Rijsbergen. Wij vormen een samengesteld gezin met mijn 3 en zijn 2 kinderen die inmiddels op zichzelf wonen.

Mijn hobby’s zijn tuinieren en zingen bij Elpio Popvocals. Ook ben ik vaak te vinden bij mijn 2 cavia’s.

Voordat ik bij A.i. automatisering kwam werken was ik werkzaam in de assurantiebranche als functioneel beheerder en daarna als hypotheekadviseur bij een bank. Deze ervaring komt me nu goed van pas in mijn nieuwe baan als support medewerker.

 

Wat zijn mijn werkzaamheden

Ik beantwoord vragen van onze gebruikers. Loop je vast in het pakket? Dan help ik je graag verder.

 

Wil je nog wat kwijt aan de lezers?

Kom je ergens niet uit in Assu®? Mijn gouden tip aan Assu® gebruikers: gebruik de F1 knop in je pakket. De Assu® handleiding wordt dan automatisch voor je geopend. Heel veel antwoorden kun je hier met de zoekmachine functie of de alfabetische index makkelijk opzoeken. Kom je er dan toch niet uit? Bel ons en we helpen je graag verder!

handleiding Assu

Een tip aan toekomstige Assu® gebruikers: Ben niet bang voor de overstap. We hebben een handig 8 stappen overstap plan voor je samengesteld. Hierin nemen onze data migratie specialisten je stap voor stap mee in het proces van het overzetten van je data.

Neem gerust de stap, je krijgt er super veel voor terug!

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...