Bart Langevoort

Bart Langevoort foto vierkant

Ik ben Bart Langevoort, ben werkzaam als technical Support mederwerker en in dit artikel wil ik me even voorstellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Bart Langevoort en ik kom uit Oosterhout. Ik woon hier met mijn twee katten, Onyx en Vera.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met muziek, films, series en storytelling. Ik heb een sterke affiniteit met de Engelse taal en dat vloeit voort in de korte verhalen en scripts die ik schrijf. Daarnaast houd ik graag de nieuwe ontwikkelingen in de IT wereld bij en help ik graag kennissen en vrienden met bouwen en onderhouden van computer systemen en alles eromheen. Ook houd ik op zijn tijd van wandelen door de natuur, door weer en wind.

 

Hoe ben ik bij A.i. terecht gekomen?

Na vertrek bij mijn vorige werkplek ben ik een traject gestart bij het UWV. Hierbij kreeg ik meer inzicht in de markt en daarbij ook een kijkje bij gastvrije organisaties, waaronder A.i. Automatisering. Ik merkte al meteen een klik en na het eerste kennismakingsgesprek was dat wederzijds.

Na het tweede kennismakingsgesprek, een sollicitatiegesprek, een assessment en een meeloop dag bleef het licht op groen staan, dus ging ik lekker door en inmiddels werk ik met plezier in een super gezellig. professioneel team.

 

Waarom heb je gekozen bij ons te werken?

Dat was de gemakkelijkste keuze van het jaar 🙂 Ik had meteen al een goed gevoel bij de eerste kennismaking en dat is niet veranderd. Met een dynamische, groeiende organisatie, een focus op actieve samenwerking, communicatie en persoonlijke ontwikkeling is A.i. echt een heel fijn team, waar ik met alle plezier een bijdrage aan lever.

 

Wat doe je graag tijdens de borrel?

Onder het genot van een drankje, luister ik graag naar de anekdotes van mijn collega’s en ben ik altijd in voor een game van darts of tafeltennis.

energie

Waar krijg je energie van?

Mijn hart en kracht ligt in het helpen oplossen van problemen die mensen hebben. Mede hierdoor sta ik open voor nieuwe uitdagingen, ervaringen en informatie, omdat we samen leven in een wereld die altijd in beweging is. het inleven in de situatie die speelt bij iemand, met geduld ondersteunen en verder helpen bij uitdagingen of enthousiast maken over mogelijkheden….. daar krijg ik energie van.

In één woord: de-escaleren.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...