Rasmus Vermeulen

Ik ben Rasmus Vermeulen. Laat ik me eens voorstellen…

Wie ben ik?

Ik ben Rasmus, inmiddels 31 jaar, en ik woon samen met mijn fantastische hondje Rhana in hartje Breda. Ik heb het programmeren ontdekt rond mijn 12e, en daarna nooit meer losgelaten. In mijn vrije tijd programmeer ik ook nog regelmatig allerlei projecten, ga ik zo mogelijk bij vrienden langs, lekker met de gitaar aan de gang, of pak ik een goed boek van de altijd-groeiende nog-te-lezen-stapel. Ik wandel graag door de natuur met de hond, liefst met lekker weer. Bij regen en ontij moet ik van Rhana alsnog naar buiten natuurlijk. Ik wil ook nog wel eens een avondje lekker bankhangen en wat films/series kijken, maar liever heb  ik toch wat om handen.

 

Hoe ben je bij A.i. terecht gekomen?

Mijn cv was toevallig via-via hier terechtgekomen. Een uitnodiging volgde, en een aantal goeie gesprekken en wat meelooptijd overtuigden mij er verder van dat ik hier op mijn plek zou zitten. A.I. is een erg persoonlijk, gezellig bedrijf, en dat klikte; werk is een belangrijk onderdeel van het moderne leven, dat moet echt goed zitten. We hebben allemaal de ruimte nodig om mens te zijn, ook onder werktijd. Ik ben hier omdat dit een werkplaats is die dat omarmd heeft en mede daarom een hecht, effectief team heeft.

 

Waar kun je me ‘s-nachts voor wakker maken?

Koffie!

 

Waar krijg je energie van?

Samenwerken! Met een team naar doelen werken en samen iets moois neerzetten is waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Het kan erg vermoeiend zijn om regelmatig tegen mijn eigen limieten op te lopen, maar in een team met brede expertises kan ik waar nodig leunen op collega’s en zo optimaal mijn energie besteden. Dit scheelt ook nog eens grijze haren.

Ik houd ook van innoveren en proberen; de nieuwste technologische fratsen uitproberen en bedenken of en hoe dit ingezet kan worden voor de grote vraagstukken van de dag.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Kortgezegd, ik schrijf software; kleine tools, web apps, servers, games, het maakt mij niet uit. Van idee naar abstractie naar concrete implementatie, elke stap zit boordevol uitdagingen die ik maar wat graag aan ga. Bij A.I. staan er grootste dingen te gebeuren, en ik kijk er naar uit deze nieuwe uitdagingen aan te vliegen met ons team!

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...