Virgil Bonofacio

foto Virgil vierkant

Wie ben ik?

Mijn naam is Virgil, 33 jaar en ik ben woonachtig in mijn geboortestad Breda.

In mijn vrije tijd ben ik graag zoveel mogelijk met mijn twee dochters om nieuwe herinneringen te maken. Deze herinneringen kunnen we toevoegen aan de mooie collectie die we al hebben opgebouwd samen.

Ook heb ik een uit de hand gelopen hobby waarin ik werkzaam ben als creative director, choreograaf, performance coach en tourmanager.

 

Waarom heb jij gekozen om hier te zijn?

Ik was op zoek naar een stabiele werkplek met zicht op doorgroeimogelijkheden waarbij menselijkheid en dienstverlening mooi samenvielen met een prettige sfeer tussen collega’s. Ook wilde ik stabiliteit voor lange termijn vinden naast mijn uit de hand gelopen hobby.

De vacatureomschrijving wakkerde bij mij meer dan genoeg interesse aan om te solliciteren op de functie.

Na mijn eerste gesprek wist ik eigenlijk vrijwel meteen dat de kans erg groot was dat ik hier enorm op mijn plek zou kunnen zitten. Drie gesprekken later en na een ochtend meegelopen te hebben, was het enthousiasme wat zowel ik als mijn gesprekspartners hadden, omgezet in een getekende overeenkomst en een warm ontvangst op de afdeling. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Support Specialist waarin ik op Technical Support met veel plezier ook mijn bijdrage kan leveren.

 

Wat vind je het leukste bij A.i. Automatisering?

Het leuke aan hier werken is voor mij vooral het samenkomen van de onderlinge sfeer i.c.m. de diverse werkzaamheden die passen bij wat ik interessant en leuk vind. Ook de onderlinge behulpzaamheid van alle collega’s en de ruimte die ik krijg om door te groeien vind ik belangrijk en prettig.

 

Het feit dat we iedere dag samen lunchen, draagt in mijn beleving bij aan de goede verstandhouding tussen ons als collega’s en versterkt het teamgevoel.

 

Waar kun je mij voor wakker maken?

3 letters….BBQ!

Zodra de temperatuur boven de 20 ° komt, tover ik mijn BBQ-koffertje tevoorschijn en gooi ik het liefst zoveel mogelijk de BBQ aan.

Het vlees marineer ik het liefst de avond ervoor al, zodat alles 24 uur lekker goed kan intrekken in de koelkast.

 

Ik kan heel erg veel plezier halen uit BBQ’en met en voor mijn loved ones. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Virgil met zijn BBQ kit.

foto Virgil rechthoekig

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...