Workflows

werklijst

Elk repeterend proces kan geautomatiseerd worden!

Demonstratie flows

 

Workflows vergemakkelijken je werkzaamheden

Veel processen binnen een kantoor zijn geschikt om verder te automatiseren. Zeker als een proces repeterend is, dan is het mogelijk om binnen Assu® met behulp van workflows het proces te optimaliseren. Assu® heeft diverse workflow functionaliteiten die je helpen bij het signaleren en opvolgen van bijvoorbeeld zorgplichtmomenten.

Je bepaalt na de signalering van het zorgplichtmoment zelf of het programma geheel of gedeeltelijk de opvolging automatisch uitvoert. Het programma is in staat om zelfs geheel automatisch een e-mail te versturen of de e-mail eerst voor de adviseur klaar te zetten. Het mooie is dat je zelf in de hand hebt hoe het proces verloopt. De gebruiker wordt niet ‘gegijzeld’ door de workflow en blijft zelf achter het stuur zitten.

 

 

Standaard Zorgplicht Workflows

Als assurantietussenpersoon heb je de plicht je klanten over bepaalde zaken te informeren. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan dit betekenen dat je aardig wat handelingen moet doen vanuit je software voordat je de afspraak met je klanten kunt maken of je e-mails kunt gaan versturen.

Kan dat niet makkelijker? Jawel, dat kan. In Assu® heb je de mogelijkheid om door middel van workflows  een groot aantal repeterende processen te automatiseren.

Je systeem signaleert bepaalde voorwaarden die je zelf kunt bepalen (iemand wordt bijvoorbeeld 18 jaar en je wilt hem of haar gaan informeren over de aanschaf van een auto en het afsluiten van de juiste verzekering die daarbij past) en gaat dan automatisch een taak voor je aanmaken of een e-mail versturen naar de betreffende relatie(s). Zulke processen automatiseren levert een enorme tijdswinst op. Wie wil dat nou niet? 🙂

We begrijpen goed dat je er als tussenpersoon niet op zit te wachten om zelf hele uitgebreide workflows te moeten bouwen. We hebben daarom een flink aantal Standaard Zorgplicht Workflows voor je gebouwd die je zelf eenvoudig in kunt lezen in Assu®. Lees hier welke workflows dat dit zijn.

Bekijk onze relatie schade polis workflows

In onze Assu®Store vind je een overzicht van Standaard Zorgplicht Workflows. 

Wil jij jouw repeterende processen ook optimaliseren? Klik dan snel op onderstaande knop:

Wat houden deze workflows in?

Wat deze workflows precies inhouden kun je hier nalezen.

Mocht je er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Support afdeling via A.i. Servicedesk. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken met onze consultant. Samen met hem kun je je eigen workflows samenstellen terwijl je gelijk een uitleg krijgt hoe een en ander in zijn werk gaat.


Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Workflows
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...