Medewerker Support (32-40 uur)

Support afdeling

Support Medewerker gezocht (32-40 uur)

Word jij enthousiast van het ondersteunen van klanten met al hun vragen? Ben je bekend met de assurantie branche? Lees dan deze vacature eens goed door en als je jezelf herkent bel of mail ons dan!

 

Wat kenmerkt een Ai Supportmedewerker?

Jij bent iemand die:

  • van aanpakken weet
  • energie krijgt van mensen helpen met hun gebruikersvragen
  • bekend is met de verzekeringsbranche
  • het leuk vindt om in een gezellig en dynamisch team te werken

 

Wij van A.i. Automatisering in Breda zijn op zoek naar een dienstverlenend ingestelde persoon die passie heeft voor het telefonisch ondersteunen van onze klanten. Iedere dag ontvangen wij telefoontjes van klanten die onze software gebruiken. Ze stellen vragen over de werking van het software pakket of hebben soms ideeën hoe het beter kan. Het komt ook voor dat ze ons om hulp vragen hoe ze een proces het beste kunnen verwerken in ons programma. Al deze gesprekken worden in een kort verslag vastgelegd en daarna volgt er weer een gesprek met de klant.

 

Hoe bieden wij onze unieke service?

Wij maken software voor de assurantietussenpersoon, de adviseur die helpt bij het afsluiten van jouw hypotheek of verzekeringspakket. Over het algemeen zijn het relatief kleine bedrijven die onze software gebruiken en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Wij kennen onze klanten goed en onze klanten ons gelukkig ook. Wij werken niet met een stopwatch om ervoor te zorgen dat onze support collega’s zo veel mogelijk telefoontjes afwikkelen. Nee, wij vinden het belangrijk dat iedere keer dat een klant ons belt er een goede ervaring is en dan is het soms nodig dat er een langer gesprek gevoerd wordt.

vacature

Leer ons kennen

Bij assurantie software denk je misschien niet meteen aan een uitdagende markt! Daar heb je het mis! Onze branche ontwikkelt namelijk constant. En wij ontwikkelen graag mee! Eigenlijk zijn wij de beste uit onze branche en dat blijkt ook uit de onderzoeken die er jaarlijks in onze branche worden uitgevoerd. Daarom groeien we stevig en zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team. Wil jij ook graag mensen inspireren en nieuwe ontwikkelingen onderzoeken? Dan is deze functie perfect voor jou!

Ons team bestaat nu uit 21 mensen met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Het is een divers team van ICT’ers, dienstverlenende support collega’s en Consultants, Functioneel Beheerders en Sales collega’s. We hebben inmiddels het hybride werken omarmd. Toch vinden we het enorm fijn om samen te werken. We hebben lekker de ruimte en gaan graag de competitie aan tijdens een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Hierbij leer je je collega’s pas echt kennen. Omdat wij ernaar streven om in balans te zijn, zijn zowel hard werken als ontspanning bij ons even belangrijk.

 

Hoe is de sfeer binnen ons team?

Binnen ons team heerst een goede sfeer en we vinden plezier in ons werk erg belangrijk. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren en helpen graag onze klanten, die ons dan vervolgens weer introduceren bij potentiële nieuwe klanten. En zo blijven we groeien en onszelf verder (persoonlijk) ontwikkelen.

 

Herken jij je hierin?

  • Je hebt ervaring met telefonisch ondersteunen van klanten
  • Je kunt je inleven in de situatie van de klant en maakt makkelijk contact. Hierin heb je minimaal 2 jaar werkervaring.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in de verzekerings- en of hypothekenwereld is een must!
  • Je neemt goed je verantwoordelijkheden en bent daarnaast stressbestendig

 

Jij herkent jezelf in ons verhaal en wil graag deel uitmaken van ons top team? Natuurlijk weet je nog niet alles, maar je bent leergierig en wil graag snel volledig mee kunnen draaien op onze support afdeling. Het allerbelangrijkste is dat je snel telefonisch ‘contact’ kunt maken met onze klant.

Doordat we groeien is het soms wat hectisch, maar daar kun je wel tegen en je blijft vriendelijk.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Naast een team met leuke collega’s hebben we je uiteraard ook een passend salaris te bieden 😉 De salarisindicatie is tussen de 2404 en 3414 euro op basis van een werkweek van 40 uur.

 

Ben jij enthousiast geworden?

Denk jij na het lezen van de vacature, dit is dé functie voor mij! aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij kijken uit naar jouw reactie en maken graag persoonlijk kennis. Hierin vinden wij jouw motivatie erg belangrijk!

Je kunt mailen naar werken@aiautomatisering.nl ter attentie van Patricia Faasen of bellen als je vragen hebt naar 076-5716178.

 

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Solliciteren op Medewerker Support (32-40 uur)

Ben jij na het lezen van onze vacature enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en we nemen telefonisch contact met je op.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...