Handleidingen voor systeembeheerders

systeembeheerder

Documenten voor systeembeheerders

Op deze pagina plaatsen wij informatie voor systeembeheerders.

Let op: als er links in een artikel staan die je niet kunt openen, klik dan met de rechter muisknop op de betreffende link en kies vervolgens voor “opslaan als”. 

 
Momenteel hebben we  de volgende handleiding beschikbaar. Klik op de afbeelding om naar de betreffende uitleg te gaan!

 

 

Let er voor je gaat installeren goed op dat er niet al een SQL versie geïnstalleerd is!! Als je namelijk een tweede versie ernaast installeert dan werkt Assu® niet goed meer!!

Het document onder de icoon links dien je goed door te lezen voordat je de nieuwste versie van Assu® gaat installeren! In dit document kun je namelijk onze systeemeisen terugvinden.

 

 

 

Ben je een nieuwe Assu® gebruiker? Lees dan eerst goed de systeemeisen door die we voor jou bij elkaar hebben gezet onder de icoon die je hier rechts ziet staan.

 

 

 

Voor het installeren van onze Assu2Go app dien je op de server een installatie te doen.

Hoe je dit doet kun je teruglezen via de icoon links.

 

 

 

Maak kennis met ons update proces.

Lees het artikel onder de icoon rechts.

Wil je Assu® laten updaten? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk een tool beschikbaar waarmee je systeembeheerder eenvoudig en snel een update kan draaien van Assu®: de Update Wizard.

De systeembeheerder dient hiervoor eenmalig een bestand te downloaden op de locatie waar de Assu® Service draait en daar ook uit te pakken.

Klik voor het bestand op de icoon links.

Indien er een melding volgt dat het bestand niet veilig gedownload kan worden kies dan voor “Behouden”. Er zal nu een .zip bestand opgeslagen worden.

Hier vind je uitleg over het updaten van Appviseurs web met behulp van een Powershell Script. Lees het artikel onder de icoon rechts.

Het script zelf vind je onder onderstaande knop. Let op: indien je de melding krijgt dat het een onveilig bestand betreft, klik dan op “behouden” na het downloaden.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...