Consultancy abonnement

consultancy

Bij ons draait het niet alléén om onze producten

Bij A.i. automatisering vinden we het belangrijk dat je toegang hebt tot onze kennis en ervaring in de assurantie-branche. Het belangrijkste doel blijft daarbij tijd. We blijven oplossingen bedenken voor onze klanten zodat je meer tijd en aandacht overhoudt voor je eigen klanten. Daarbij stellen we ons als doel om constant onze services te blijven verbeteren en optimaliseren.

Meer tijd en aandacht voor je eigen klanten

Bij A.i. Automatisering stellen we hoge eisen aan onze eigen dienstverlening. Of het nu gaat om de analyse van je bedrijfssituatie, ons advies bij implementatie, onze support op al je vragen, onze trainingen die je in staat stellen het maximale uit onze oplossingen te halen of de optimalisatie van onze producten. Altijd sta je als klant bij ons centraal!

In deze lijn hebben we daarom speciaal voor onze relaties het consultancy abonnement opgesteld.  

consultancy abbonement

Wat is het A.i. Consultancy abonnement?

Optimaal aan de slag met onze producten? Onze consultants ondersteunen je graag. Ze geven gericht advies en helpen met de inrichting van je pakket. Ook als je lange tijd niet met onze producten werkt staan we voor je klaar.

Omdat wij vinden dat je ervoor moet kunnen kiezen alleen te betalen voor de daadwerkelijk afgenomen diensten hebben we een uniek concept ontwikkeld. We bieden je de mogelijkheid om specifieke kennis te reserveren.

Waarom dit abonnement?

Ons consultancy abonnement biedt jou een aantal voordelen:

Kies het abonnement dat bij jou past

Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent, A.i. Automatisering voorziet je van oplossingen die binnen je behoeften passen. We bieden ons abonnement daarom in drie vormen aan:

consultancy abonnement compleet

Met een consultancy abonnement van A.i. Automatisering ben je verzekerd van ondersteuning door onze ervaren consultants en ontvang je tot wel 25% korting op het normale uurtarief van onze consultants.

Daarnaast heb je minder administratieve lasten omdat wij per maand en niet per consult factureren.

Je kunt ons consultancy abonnement in laten gaan op de eerste dag van een kwartaal. De duur is altijd 1 jaar.

*25% korting

  1. De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en inclusief reiskosten
  2. De korting is op basis van uurtarief. Extra uren boven de vastgestelde dagdelen volgens het abonnement €125,- exclusief BTW
  3. De terugkoppeling via rapportage ontvang je na iedere (aaneengesloten) consultancy afspraak
  4. Elk abonnement duurt minimaal 1 jaar. Het abonnement dient minimaal 1 maand voor einddatum opgezegd te worden. Anders wordt het stilzwijgend verlengd.
  5. De dagdelen bevatten Teams sessies van maximaal 2 uur

We helpen je graag een stapje verder

Ieder abonnement geeft je recht op flexibele ondersteuning van onze consultants. Zij hebben een jarenlange ervaring in complexe database omgevingen en bijbehorende informatie systemen.

Jij bent hierdoor verzekerd van een hoog niveau van expertise.

Voorafgaand aan je consultancy krijg je een rapportage over de aangemelde problemen bij onze Support afdeling.

stap voor stap

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Onze consultants gaan aan de slag met jouw complexe vraagstukken. Ze zijn zeer gespecialiseerd en hebben toegang tot een breed scala aan ondersteunende middelen. Je kunt bijvoorbeeld bij het terecht voor de volgende onderwerpen:

Health check

Ben je benieuwd of je alle functionaliteiten van ons pakket wel optimaal benut? Kies dan voor de Health Check.

1 van onze consultants komt bij je langs, neemt de huidige processen onder de loep en adviseert je over verbeteringen.

Hiermee zorg je dat jouw bedrijf gezond de toekomst in stapt.

Commercieel

Advies nodig om je omzet te verbeteren? Ook daar kunnen we je mee helpen. Vaak kan het prettig zijn om iemand anders jouw situatie te laten beoordelen en te laten bekijken door een andere bril. 

We houden van werkbare commerciële ideeën die snel om te zetten zijn in concrete acties. Vaak gaat het hierbij om hele kleine aanpassingen die tot grote resultaten kunnen leiden!

Beheren werkprocessen (werklijst)

De Assu® werklijst biedt je nog meer structuur en gaat delegeren gemakkelijker maken. Collega’s kunnen hun acties verder specificeren, duidelijkheid bieden op verschillende niveaus en duidelijk aangeven welke werkzaamheden er zijn verricht.

Ook centraliseer je met de werklijst de ontvangen berichten die op meerdere plekken binnen Assu® binnenkomen. Je kunt zo de werklijst helemaal afstemmen op jouw organisatie.

Werklijst icon
Workflows

Inrichten van de klantreis (workflows)

Met de workflows optie binnen Assu® kun je de dagelijkse processen in je organisatie feilloos, efficiënt en zo standaard mogelijk uitvoeren. Je bespaart jezelf een hoop papieren rompslomp en het risico op fouten maken is nihil.

Naast het gebruik van standaard workflows kun je in Assu® ook zelf workflows maken. Zo kun je jouw workflows helemaal afstemmen op jouw organisatie.

Wil jij ook gebruik maken van ons consultancy abonnement?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

Planning

Wij horen graag vroegtijdig wanneer onze consultants jou van dienst kunnen zijn. Aanvragen voor consultancy dagen dien je minimaal vier weken van tevoren aan te vragen.

Je kunt op de volgende manieren een verzoek aanmelden:

  • op werkdagen tussen 8.30 en 16.50 telefonisch aan onze Support afdeling
  • 24 uur per dag via e-mail via: info@aiautomatisering.nl
  • 24 uur per dag via A.i. Servicedesk

Maak kennis met onze consultants

Bij A.i. Automatisering hebben we een aantal consultants in dienst. Ieder van hen heeft zijn of haar eigen specialisaties waardoor wij jou een optimale service kunnen verlenen.

consultancy Jacco nw

Jacco van Tellingen

Jacco heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden van startende kantoren. Ook helpt hij je graag op weg als je vragen hebt met bepaalde aspecten van onze assurantie applicaties.

Bart Luijten

Ook Bart komt graag bij je langs als je vragen hebt. Wil je de overstap maken naar Assu®? Heb je een specifieke vraag of wil je een demonstratie hebben met je hele kantoor over een bepaald onderwerp? 

Bart staat voor je klaar!

Danny Bakkenes

Danny geeft niet alleen trainingen en webinars, maar is ook gespecialiseerd in workflows, selecties en rapportages. Kom je ergens niet uit? Maak gerust een afspraak met Danny.

Gayelle Kerremans

Gayelle krijgt energie van financiële zaken. Of het nu gaat om het afsluiten van een RC of het inrichten van een nieuw boekjaar, Gayelle helpt jou graag op weg.

Liever losse consultancy?

Wil je geen gebruik maken van ons consultancy abonnement, maar heb je wel behoefte aan een consultancy moment? Geen probleem. Ook dat kan geregeld worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...