AI Community – direct van start

Hoe gaan we van start?

Alle begin is makkelijk. Je hoeft je in eerste instantie alleen maar aan te melden.

Let hierbij goed op dat je jezelf aanmeldt met je zakelijke e-mailadres. Op deze manier kunnen we namelijk controleren of de aanmelders ook wel echt klant bij ons zijn!

Als alles goed gegaan is heb je onze uitnodiging in je mailbox gehad. Zo niet, controleer dan even je spambox of hij daar misschien terecht gekomen is. Heb je de mail binnen gehad? Dan vind je in die mail een linkje naar onze AI Community. Ga naar de AI Community site via de link die je van ons hebt gehad en doe daar een verzoek om lid te worden:

Community stap 1

Je komt nu op een pagina terecht waar je jezelf moet registreren. Doe dit met je zakelijke e-mailadres en niet via Google, Facebook of Apple. Wij controleren namelijk of het e-mailadres bekend is als e-mail van onze klanten zodat we geen fake e-mailadressen in onze Community binnen krijgen.

Community stap 2

Vul je naam en zakelijk e-mailadres in, beantwoord de vraag waarmee je aangeeft dat je geen robot bent en klik op “Doorgaan”:

Community stap 3

Heb nu heel even geduld en je zult een e-mail van Meetup ontvangen waarin je je account moet bevestigen. Open hiervoor de e-mail en klik op de lange link die daarin staat:

Community stap 4

Je komt weer terug in Meetup en je krijgt het verzoek je profiel op te maken. Vul hiervoor de opgegeven velden en klik op “Volgende”:

Community stap 5

En weer zul je even moeten wachten. Deze keer op de organisator die een warm welkom voorbereidt ;):

Community stap 6

 

Welkom bij onze Community

Je bent nu lid van onze Community en je kunt via het hoofdscherm A.i. Automatisering (Breda, Nederland) | Meetup deelnemen aan Evenementen, discussies voeren met andere Assu gebruikers en deelnemen aan een poll als we een wensenpoll uitzetten.

hoofdscherm Community

Discussiëren met andere Assu® gebruikers kan altijd in bovenstaand hoofdscherm via de knop “Discussies”. Voor het deelnemen aan een wensenpoll naar aanleiding van een aantal ingediende wensen ontvang je een uitnodiging van ons.

discussie

Houd je tijdens het voeren van een discussie aan onze afspraken om een discussie opbouwend en inspirerend te houden. Onze consultants zullen daar waar nodig als moderator meedoen aan de discussies.

 
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...