Kernwaarden: Beter door eenvoud

schadeafhandeling

Wij willen de beste zijn door iedere dag een beetje beter te worden.

Dit doen we door te reflecteren op ons werk en resultaten.

In een complexe wereld streven we naar eenvoud en efficiency.

iedere dag een beetje beter

Een praatje bij het plaatje:

Als je vanaf de startsite met onze Kernwaarden bij nummer 1 bent begonnen, zal dit onze laatste Kernwaarde zijn die we hier bespreken. Het niet de minste, want in deze Kernwaarde werken we aan onszelf om iedere dag een beetje beter te worden.

En hoe bouwen wij dan aan onszelf? De persoon op deze afbeelding staat op een piramide van Lego blokken. En dat is niet voor niets. Lego is nu eenmaal het toonbeeld van eenvoudig en efficiënt bouwen. En leuker nog, iedereen kan het. Met zulke blokken bouw je vanaf een stabiele basis rustig naar de top.

hoeksteen

De oplettende kijker zal zien dat er aan de basis van de piramide 1 oranje steentje ligt als hoeksteen. Oranje is de kleur van A.i en staat voor kracht, passie, vernieuwing, pionier schap en vooruitstrevendheid. De oranje kleur ademt energie, blijheid, creativiteit, motivatie, optimisme en vertrouwen uit. En laat die kleur dan ook net al onze kernwaarden bevatten. Niet voor niets dus dat hij aan de basis ligt van onze groei.

Geel staat in onze afbeelding voor vrolijkheid, vriendelijkheid, motivatie en levenslust.

Groen voor balans, optimisme, harmonie en stabiele groei.

Rood staat voor kracht, passie, motivatie en ambitie.

Wit hebben we in het midden staan omdat wit een heldere en gebalanceerde “kleur” is die ook voor innovatie staat. En innovatie is uiteraard erg belangrijk binnen onze branche.

De laatste kleur, die niet voor niks aan de top gelegd is, staat voor ambitie , idealen en vol vertrouwen volharden totdat het doel bereikt is.

En dat doel is voor ons “de beste zijn door iedere dag een beetje beter te worden”.

 

“Iedere dag een beetje beter

Iedere dag een beetje beter wordt je niet zomaar. Hiervoor is inspanning nodig. Bouwen aan jezelf door middel van zelfreflectie en reflectie op je werkzaamheden en resultaten zorgt ervoor dat je groeit en beter wordt totdat je uiteindelijk nummer 1 bent.

Tenslotte bevat de illustratie nog een cirkel op de achtergrond. Een cirkel is een vorm zonder begin en zonder einde. Eindeloos dus 😉 Zo blijven wij ook eindeloos streven naar eenvoud en efficiency want de markt verandert voortdurend dus wij blijven mee veranderen, ondertussen reflecterend op onszelf.

 

Meer Kernwaarden:

Dit was niet onze enige kernwaarde. We hebben er nog vier. Klik hier om ze allemaal te ontdekken.

 
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...