Kernwaarden: Wij zijn vernieuwend

schadeafhandeling

Wij zijn vernieuwend. Vanuit onze verantwoordelijkheid zoeken we constant naar de beste oplossingen.

We zijn nieuwsgierige creatievelingen, kijken over grenzen heen en we houden van ontwikkeling.

vernieuwend

Een praatje bij het plaatje:

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn wij nieuwsgierige creatievelingen. Misschien ben je zelf ook wel nieuwsgierig hoe de creativiteit voor bovenstaand plaatje tot stand gekomen is. Dat komt dan goed uit want in dit stukje bij onze eerste Kernwaarde leggen we uit waar deze illustratie voor staat 🙂

Van links naar rechts -zoals wij tenslotte lezen in Nederland- zie je het volgende:

– Wij zijn vernieuwend: we proberen afstand te nemen van standaard oplossingen en standaard beeldspraken. Zo denken wij bijvoorbeeld expres niet “out of the box” in onze eerste Kernwaarde, maar zijn wij nieuwsgierige creatievelingen die op nieuwsgierige wijze oplossingen zoeken voor lastige problemen waar onze klanten mee worstelen. Iedereen denk tegenwoordig tenslotte al  “out of the box” en wij zijn niet als iedereen.

“In the box” zitten de saaie grijze denkers die in standaard grijze oplossingen denken. Kunnen ze geen standaard oplossing vinden? Vergeet het dan maar en doe het maar met de software die je hebt en waar je misschien helemaal niet zo gelukkig mee bent.

– We kijken over de grenzen heen en houden van ontwikkeling: Wij van A.i. bevinden ons “in het veld”, daar waar onze klanten zich ook bevinden. Niet zo veilig als “in the box”, maar daar heb je wel het ideale klimaat om je ideeën te zaaien en te laten groeien. We luisteren naar wat er leeft onder onze klanten en zaaien onze ideeën uit om ze zo met aandacht te laten groeien. Als een idee eenmaal gegroeid is plukken we het en delen we het met iedereen om zo samen beter te worden.


Meer Kernwaarden:

Dit was niet onze enige kernwaarde. We hebben er nog vier. Klik hier om ze allemaal te ontdekken.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...