Artikel – Update Assu® 1.2625.3.15

update plaatje
Update

 

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

 

De volgende zaken zijn aangepast/opgelost in Assu®:

  • Bij het mislukken van het versturen van een dossier naar Accelerate wordt nu een duidelijke foutmelding met de reden getoond.
  • De kolom subagent is toegevoegd aan het factuur overzicht. Indien deze niet direct zichtbaar is kan men deze toevoegen aan het overzicht met de veldenkiezer.(uitleg Zoeken in het resultaten schermgedeelte (32) (aiautomatisering.nl) en dan een stuk naar onderen bladeren tot je Veldkiezer ziet staan.
  • Bij het opnieuw versturen van een mail waarbij een documentbeschrijving aanwezig is die alleen bij een bepaalde producttype zichtbaar is, dan werd deze beschrijving bij het opslaan van de opnieuw verzonden mail niet zichtbaar.
  • Bij het starten van de scan via de TWAIN scanmodule werd een foutmelding getoond. Deze foutmelding heeft geen invloed op het scannen zelf en kan zonder problemen weg worden geklikt.
  • De Snelstart sync kan nu nog maar één keer gestart zodat er geen dubbele synchronisaties gestart kunnen worden.
  • Watermerk van een rapportage wordt nu ook getoond bij het printen van herinneringen/aanmaningen en in het afdrukvoorbeeld.
  • Het is nu mogelijk om een OX bericht zonder een AX bericht te verwerken in de HDN import module
  • In de workflows startcondities kan nu de opstal keuringsrapporten gebruikt worden.

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...