Artikel – Update Assu® 1.2625.3.6

update plaatje
Update

 

In deze Update zijn de volgende zaken aangepast/toegevoegd:

De volgende zaken zijn opgelost in Assu®:

  • In zeer zeldzame omstandigheden kon het gebeuren dat bij het exporteren een journaalpost regel 2x in de export kwam waardoor de boeking niet meer in balans was en daarom niet geëxporteerd kon worden en er dus een synchronisatiemelding kwam. Dit probleem is nu opgelost.
  • Aanheffen konden worden opgeslagen zonder geslacht, wat ervoor zorgde dat er bij het opslaan van een relatie een fout ontstond wanneer deze aanhef werd gebruikt.
  • Op het scherm voor de dekking bij overlijden klopte de tab volgorde van de ingangsdatum en expiratiedatum niet.
  • Bij het gebruik van oudere sjablonen werkte de spellingscontrole niet meer naar behoren (bijna alle woorden werden gemarkeerd als fout). Hiervoor is een oplossing toegevoegd aan Assu.
  • Een bug dat agenda stopt met werkten doordat de gebruiker snel door de agenda heen scrolt (snel achter elkaar van periode veranderen) is oplost.
  • Indien er SEPA’s gemaakt worden vanuit Assu en er wordt geen gebruik gemaakt van een boekhoudkoppeling en bij het maken van de SEPA wordt aangegeven dat de facturen op betaald moeten komen te staan werd er een foutieve betaaldatum gevuld op de factuur in Assu. Let op: tijdens de update van Assu zullen alle facturen waarbij dit gebeurd is automatisch worden gecorrigeerd.
  • Bij het versturen van de facturen inclusief de factuurbijlages, worden de factuurbijlages nu gefilterd op premiebetalers zodat de verzekeringnemers de stukken van de premiebetaler niet ontvangen. De premiebetalers krijgen alleen maar hun factuurbijlages.
  • Groepering bij het zoeken op een portefeuille in de Service Cockpit Provider wordt nu onthouden.

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Als je gebruik maakt van de SnelStart Cloud koppeling zal voortaan na het maken van de SEPA het synchroniseren op de achtergrond gebeuren. Als de synchronisatie dan klaar is komt er een bericht daarvan. In de tussentijd kan de gebruiker gewoon met Assu® werken zonder dat deze moet wachten op het synchroniseren.
  • .msg bestanden die worden bijgevoegd als bijlage in een e-mail worden nu automatisch omgezet naar .eml bestanden. Dit omdat een .msg bestand alleen geopend kan worden wanneer de ontvanger gebruik maakt van Outlook. .eml bestanden kunnen in elk e-mailprogramma worden geopend.

 

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...