Artikel – Wat is nieuw versie 1.2626.3.19

update plaatje
Update

 

De volgende zaken zijn opgelost in Assu®:

  • Een fout in de layout van het Aansprakelijkheid Dekking scherm is opgelost. Gezinssamenstelling en Dekking omschrijving overlapte elkaar. 

  • Een fout in de agendategel waarbij het kon gebeuren dat bij het veranderen van dag/week er geen agendapunten werden getoond. 

  • Een maatschappij kan nu ook de status historisch krijgen en daarna verwijderd worden d.m.v. een status waardoor niet meer een melding komt als er nog koppelingen zijn in het systeem maar de maatschappij wel uit de lijst moet verdwijnen. 

  • Toelichting op de poliskaart werd leeg gemaakt na opslaan indien geen wijzigingsreden aanwezig was. Dit is nu opgelost. 

  • In het handmatige prolongatie scherm werd bij de onderdelen ook de premie getoond. 

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Documenten van Risk Explorer worden voortaan onder de gebruiker “Systeem” gehangen met daarbij als herkomst “Klant, inkomend”. 

  • Zodra een relatie dubbel wordt verstuurd naar Risk, krijgt de gebruiker een melding of ze door willen gaan 

 

Risk Explorer is 1 van de vele koppelingen die wij aanbieden. Wil je weten welke dat dat zijn? Kijk dan snel in ons koppelingen overzicht>>>

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...