Wat is nieuw versie 1.2627.3.16

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Bij het invoeren van een verzekerd voertuig werden de hoofdletters in het merk foutief omgezet naar kleine letters. 
  • De sortering en kolom layout van het uitkeringen tabblad op de schade kaart worden voortaan bewaard. 
  • Het veld waarin de *Appviseurs (web) gebruikersnaam wordt opgeslagen is vergroot van 50 tekens naar 100 tekens. 
  • Het probleem dat bij binnenkomende gesprekken (via TAPI of de Directaccess client (https://help.aiautomatisering.nl/assu/VoiPkoppeling.html)) soms het systeem een lege relatie kaart toont is opgelost.  
  • Indien er een pakketonderdeel of mantel via ADN verwerkt werd middels de knop “Deels verwerken” was het mogelijk om een boeking te maken in een gesloten maatschappij rekening courant. 
  • Het probleem dat op een terminal server bij alle Assu® gebruikers een relatiekaart werd geopend als er gebruikt wordt gemaakt van de Assupro.Client.Gui.Directaccess.exe i.c.m. de VOIP software is opgelost. Alleen de Assu® van de gebruiker die de telefoon opneemt wordt aangesproken. 
  • De incassowijze “Eigen incasso obv acceptgiro” is verwijderd uit de mogelijke keuzes. Dit omdat de acceptgiro per 1 juni niet meer gebruikt wordt. 

 

*Appviseurs is een app waarmee jouw klanten de mogelijkheid hebben om via een app of website al hun belangrijke gegevens in te kunnen zien en te kunnen communiceren met hun adviseur. Meer weten over deze aanvullende module? Klik dan snel op onderstaande knop:

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn er geen velden in de database aangepast.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...