Wat is nieuw versie 1.2628.3.13

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Bij het maken van een taak vanuit een notitie met bijlages werden de bijlages nog een keer opgeslagen in het documentarchief van de klant. 
  • Bij het opslaan van een privé persoon werd de wijzigingsdatum op de relatiekaart altijd aangepast naar de dag en tijd van opslaan. Dit is aangepast dat dit niet meer gebeurt. 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Het is nu ook mogelijk om velden die betrekking hebben op verzekerden uit de polis te gebruiken in selecties in Assu®. Gebruik hiervoor in je selectie onder tabblad “Velden” het veld “Verzekerde”. Lees hier alles over het maken van selecties in Assu®.

verzekerde veld in selectie

  • Het is nu ook mogelijk om het het overzicht op het herinneringen scherm met een druk op de knop in te klappen of uit te klappen. 

herinneringen en aanmaningen openvouwen

  • Als een document uit een documentarchief van een klant wordt gesleept naar een taak, notitie of tijdregistratieprojecten en dit document is al gekoppeld aan een andere taak of notitie of tijdregistratieproject komt volgende melding:

melding document in taak

Bij taak wordt gecontroleerd of deze is gekoppeld aan een andere taak. 
Bij notitie wordt gecontroleerd of deze is gekoppeld aan een andere notitie. 
Bij tijdregistratie wordt gecontroleerd of deze is gekoppeld aan een andere tijdregistratie. 
 
Een document kan wel aan een taak en een notitie en een tijdregistratieproject hangen. Maar kan niet aan 2 taken, 2 notities of 2 tijdregistratieprojecten hangen. 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende velden in de database aangepast:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...