Wat is nieuw versie 1.2628.3.20

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Bij mutaties van pakketpolissen werd het veld “risicodrager” op de onderdelen ook aangepast. Dit is niet langer het geval.
  • De document beschrijving van de instelling die je bij het Appviseurs* vinkje kunt geven (stamtabellen-algemeen-documentbeschrijvingen) werd niet meegenomen bij het toevoegen van een document als de tekst van die beschrijving overeen kwam met die van een andere beschrijving in de stamtabellen.
 

*Appviseurs is een app waarmee jouw klanten de mogelijkheid hebben om via een app of website al hun belangrijke gegevens in te kunnen zien en te kunnen communiceren met hun adviseur. Meer weten over deze aanvullende module? Klik dan snel op onderstaande knop:

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • De kentekenverrijking is aangepast. We gebruiken een nieuwe databron waarbij er meer data automatisch gevuld kan worden. De kosten hiervan bedragen 21 cent per verrijking.
  • Op de poliskaart is het dekkingen scherm voor inboedel polissen uitgebreid met een groot aantal nieuwe velden. Hiermee kun je nog meer details over de dekking kwijt. dekking inboedel scherm
  • Het is voortaan mogelijk om als gebruiker zelf een grootboek in te voeren op de maatschappij kaart als deze nog niet bekend is (veld is leeg) maar er is al wel een gesloten RC voor aanwezig. Je doet dit op tabblad “extra instellingen”. Voorheen kon dat niet en moest er altijd contact opgenomen worden met A.i. Automatisering. Een Grootboeknummer aanpassen terwijl er al een gesloten RC aanwezig is kan niet. Lees hier alles over de financiële instellingen op de maatschappijkaart.
  • Een technische update: de laatste versie van de 7Zip dll’s zijn meegeleverd in deze update

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende velden in de database aangepast:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...