Wat is nieuw versie 1.2628.3.22

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Een schade mail keek altijd naar het op dit moment verzekerde voertuig, in plaats van het voertuig wat verzekerd was toen de schade gemeld is. Dit is nu opgelost: Assu® kijkt nu naar het voertuig dat verzekerd was op het moment van de schade.
  • Namen zoals Jansen-de Vries werden automatisch omzet naar Jansen-De Vries bij relatie aanmaken. De kleine letter d is de juiste notatie.
  • Bij automatische handelingen werkte de aanschrijving “TAV” met een specifieke relatie op zakelijke relaties niet. Dit is opgelost.
  • Documentomschrijvingen met een specifiek producttype konden niet bij taakbijlagen gebruikt worden. Dit is nu wel het geval. Je kunt dit inrichten in je stamtabellen . 
  • De standaard incassokosten klopten niet indien je op een bestaande polis het vinkje “TP incassokosten” aan zette.
 
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Het is voortaan mogelijk om op de poliskaart en pakketpolis kaart eigen verplicht velden aan en/of uit te zetten. Dit werkt hetzelfde als op de relatiekaart. Lees verder >>>

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn er geen velden in de database aangepast.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...