Wat is nieuw versie 1.2628.3.3

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
 • De takentegel op de schade kaart kon niet gesloten worden. 
 • Indien een ADN bericht geselecteerd werd voor verwerking en binnen dezelfde aanlevering zaten berichten die bij hetzelfde pakket horen, dan kon het voorkomen dat Assu® de extra te verwerking berichten dubbel toonde. Dit was een visueel probleem. Er is niets daadwerkelijk dubbel verwerkt. 
 • Het genereren van factuurnummers voor nieuwe facturen is versneld. 
 • Indien je hebt dat documenten via een queue op de server moet worden verwerkt dan werd een document niet getoond in *Appviseurs terwijl dit wel zo stond ingesteld bij de document beschrijvingen. 
 • Een bug is opgelost in workflow i.c.m. startcondities op datum en wachten op exacte datum en dan 4 maanden voor de datum de elke dag wordt gecontroleerd. Hierdoor werden ten onrechte toch workflows gestart. 
 • Er komt geen melding bij het verwijderen van een adviseur als dit niet kan omdat de adviseur is gekoppeld aan het adviseur 2 veld op de relatie kaart. 
 • Ook op de rechtspersoonkaart is nu een knop voor de waarschuwingstekst ipv een tekstveld op het tabblad “Extra gegevens”. Hiermee is het gelijk getrokken met de klantenkaart voor natuurlijke personen. 
 • Een probleem met het niet juist tonen van BMLadders bij een scheepvaart en transport verzekering is opgelost. 
 • Indien er bij een werklijstitem meerdere taken zijn en na het deels verwerken blijven er nog taken in het werklijstitem staan, dan wordt de einddatum van het werklijstitem aangepast naar de eerstvolgende einddatum in de toekomst op basis van de einddata van overgebleven taak / taken. LET OP: Dit geldt voor alle nieuwe werklijstitems. Voor oude werklijstitems kan dit worden gecorrigeerd middels een database aanpassing. Hiervoor kan er een ticket worden aangemaakt in de A.i. Servicedesk.

*Appviseurs is een app waarmee jouw klanten de mogelijkheid hebben om via een app of website al hun belangrijke gegevens in te kunnen zien en te kunnen communiceren met hun adviseur. Meer weten over deze aanvullende module? Klik dan snel op onderstaande knop:

 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

 • De kolom “RC nummer” is toegevoegd aan het overzicht als je een APLAZA bericht wilt koppelen aan een maatschappij. 
 • De kolom “adviseur” is toegevoegd aan de hypotheektegel. 
 • Alle stamtabellen worden nu alfabetisch gesorteerd. 
 • Bij gebruik van de voip koppeling werd indien een klant belt waarvan het telefoonnummer bij meerdere relaties ingevoerd is een selectiescherm getoond waar niet achter geklikt kon worden. Dit is nu wel het geval.
   

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende database velden aangepast:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...