Wat is nieuw versie 1.2628.3.5

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Indien er een eigen verplicht veld was ingesteld maar dat betreffende veld is verplaatst dan kwam er een foutmelding. Deze melding is opgelost. Lees hier alles over het zelf inregelen van verplichte velden.
  • Er is een mogelijkheid toegevoegd om een afwijkend rekeningnummer bij schade uitkeringen in te voeren. Indien deze was ingevoerd en het betreffende rekeningnummer werd verwijderd dan werden er facturen aangemaakt zonder rekeningnummer. Nu zit er een controle op bij het verwijderen of het rekeningnummer nergens anders wordt gebruikt. 
  • Er is een versnelling toegepast bij het inlezen van ADN berichten. Echter kan het voorkomen dat de maatschappij een nieuw contract bericht aanlevert maar dat de polis al in Assu® staat. Dan had een dergelijk bericht omgezet moeten zijn naar mutatie. Dat gebeurde niet meer en is daarom aangepast dat dit wel het geval is. 
  • Bij het wijzigen van een hoofdvervaldatum van een pakketpolis werden, indien de onderdelen bijgewerkt moesten worden, de onderdelen niet bijgewerkt op dat punt. Dit is aangepast zodat de onderdelen dan ook dezelfde hoofdvervaldatum krijgen zoals op het pakket ingevuld.
  •  
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Het is nu mogelijk om de verborgen journaalposten te tonen en te bewerken. Het bewerken is alleen mogelijk als de betreffende journaalpost nog niet is geëxporteerd. De verborgen boekingen worden middels een knop getoond. Deze weergave wordt niet opgeslagen en zal dus elke keer moeten worden toegepast. Ze zijn te herkennen doordat ze schuingedrukt zijn in het overzicht. Lees hier alles over de module “Journaalposten / boekhoudkoppeling”.
  • Bij de polissen is het mogelijk om de subagent te verwijderen. Naast de naam van de subagent die je op het tabblad “premie” kunt vinden is er een verwijder knop (rood kruisje). Als daar op wordt geklikt dan wordt de naam van de subagent leeggemaakt. De polis moet dan nog worden opgeslagen om de wijziging daadwerkelijk door te voeren. 
  • Het scherm voor de Aplaza instellingen dat je onder het witte boekje kunt vinden heeft een nieuwe functionaliteit: “Documentnaam en beschrijving invoeren bij handmatige berichtverwerking”.  Dit betekent dat je bij het handmatig verwerken van Aplaza berichten zelf de documentnaam en de beschrijving in dient te voeren. Zet je dit niet aan dan zal Assu® zelf het document opslaan onder de naam die de maatschappij aanlevert.
  • Bij het afkeuren van de klantmutaties (de wijzigingen die de klant deed via Appviseurs app of web) moest de gebruiker persé verwijderrechten hebben op het betreffende onderdeel waarop de mutatie geldt. Hiervoor is nu een nieuw recht gekomen. Dit is het afkeurrecht waarop alleen de optie “mutatie” geldt. Vanaf deze versie moet het afkeurrecht aangevinkt staan om een klantmutatie af te keuren. Deze wordt standaard aangezet. Lees hier alles over het instellen van rechten en rollen in Assu®. 
  •  

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn er geen velden in de database aangepast.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...