Wat is nieuw versie 1.2630.3.5

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
  • Dossieropbrengst huidig in dossiersamenvatting is onjuist. De abonnementsopbrengst wordt niet correct opgeteld.
  • AWI-poliskoppeling werkt niet.
  • Van de documenten in een klantmutatie van type Schade of Hypotheek stukkenlijst wordt een aanpassing van de naam overschreven bij het accepteren.
  • Eerste keer invoeren saldo gaat niet goed op bancair product.
  • Try-catch per management voorspelling in plaats van een grote try-catch.
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Het is nu mogelijk om de stukkenlijst van HDN te koppelen aan de eigen stukkenlijst in Assu® (draait in pilot). Als er DA stukken op de stukkenlijst binnenkomen die nog niet in jouw stukkenlijst staan dan kun je die op deze manier gemakkelijk toevoegen.HDN stukkenlijst aanvullen
  • Het is nu mogelijk om in Assu® een dossier koppeling aan te leggen met een relatie waarbij je kan aangeven of de desbetreffende relatie in Appviseurs wel of geen rechten heeft om het dossier in te zien: Hiermee kan je een koppeling aanleggen om de relatie wel te kunnen gebruiken als bijvoorbeeld premiebetaler voor een verzekering maar dat de relatie verder geen producten of andere informatie kan inzien betreffende dat dossier. Zet hiervoor op het dossier tabblad een Assu® een vinkje bij “Relaties kunnen de producten zien binnen dit dossier”. De gekoppelde relaties die NIET in het hoofddossier mogen kijken kun je bij de gekoppelde relaties UIT vinken.relaties mogen elkaars product zien in Appviseurs

 

Let op: voor deze functionaliteit is een update van de achterkant van Appviseurs nodig wat betekent dat de systeembeheerder het PowerShell script ingeregeld moet hebben.

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende velden in de database aangepast.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...