Wat is nieuw versie 1.2631.3.2

update plaatje

De volgende zaken zijn opgelost in Assu® (bugs):

 
 

De volgende zaken zijn nieuw in Assu®:

  • Workflows in Assu® zijn een krachtige tool om je werkzaamheden nog verder te automatiseren. Ook onze nieuwe HDN koppeling die we momenteel in pilot hebben staan bevat ook een aantal handige workflows. Voor iedereen die straks met de HDN koppeling aan de slag wil gaan hebben we de mogelijkheid ingebouwd om straks meerdere workflows tegelijk te importeren. Dit scheelt veel werk omdat je ze niet 1 voor 1 hoeft te importeren. Klk hier voor uitleg.
  • Het is nu mogelijk om de velden “provisiepercentage” en “provisiebedragen per termijn” en “provisiebedragen perecntage” in een sjabloon te gebruiken. Dit in verband met de provisie transparantie.
  • Onze standaard tekst in de e-mail voor het opwaarderen van prepaid tegoed is aangepast. Hierin wordt niet meer aangegeven dat pas na de incasso het tegoed gebruikt kan worden, want dat is niet waar.

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen

In deze versie zijn de volgende velden aangepast in de database:

Eerdere updates:

Bekijk het complete overzicht van updates behorende bij upgrade versie 1.2631:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...