Artikel – Wat is nieuw versie 1.2626.3.10

update plaatje
Update

Bugfixes Assu® 

  • Bij het verwerken van een bankafschrift waarin verzamelnota’s worden aangeleverd werd deze niet juist verwerkt en kon deze niet opgeslagen worden. 
  • Bij het handmatig koppelen van een ADN bericht werd niet het adres van de verzekeringnemer getoond maar drie puntjes.. Dat is nu opgelost. 
  • Bij de export naar Exact Online werd bij de controle van het saldo debiteuren niet het juiste bedrag getoond als er al boekingen gedaan zijn in het volgend boekjaar. Die werden niet meegenomen in het bedrag. Dit is aangepast. 
  • Bij gebruikers die Werklijst gebruiken en een grote lijst van werkitems hebben zal de positie in de lijst bewaard blijven na het verversen van deze lijst. Deze werd niet altijd goed bijgehouden. 
  • Het was niet mogelijk om vanaf de serverkant te mailen als er geen iDeal instellingen waren ingevoerd. 
  • Een vertraging in de Agendategel is opgelost. Deze vertraging kon ervoor zorgen dat Assu® voor een tijd vast kon lopen. 

Overige aanpassingen Assu® 

  • De kolom “Portefeuille” is toegevoegd aan het rapportage overzicht (Dit is met name handig voor kantoren met meerdere portefeuilles). 
  • Op de document tegel is een knop toegevoegd waarmee de gebruiker meerdere documenten in een keer naar een andere documentbeschrijving kan overzetten.  
    Selecteer de documenten die verplaatst moeten worden, klik daarna op de knop en kies de nieuwe beschrijving en klik op ok.

 

En dit is niet alles … we werken constant door om je pakket te verbeteren.

Denk je zelf “ik heb ook wel wat verbeteringen” of “ik zou dit graag anders zien”? Dan kun je dit bij ons doorgeven in de vorm van een wens. Volgens onze “weg van de wens” procedure kun je via A.i. Servicedesk je wens bij ons indienen. Klik op onderstaand plaatje om te zien hoe je een wens indient:

wensen
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...