Assu® installaties…vraag het ons

installing

Voorkom onnodige puzzels

Stel,  je hebt om wat voor reden dan ook behoefte aan extra installaties van Assu®. Als dat inderdaad het geval is willen wij onze klanten daar graag bij helpen. Als er extra clients geïnstalleerd moeten worden of zelfs een volledige (server) migratie dan horen wij dat graag. Het is namelijk niet de bedoeling dat een systeembeheerder dit soort werkzaamheden op zich neemt om onnodige problemen of puzzels te voorkomen.

Dit soort verzoeken gaat echter wel op afspraak en kunnen niet ad hoc ingepland worden. Een afspraak voor installaties is te maken via ons algemene nummer: 076 – 571 61 78 of per e-mail via info@aiautomatisering.nl.

De kosten bedragen €15,- per client  en €95,- exclusief BTW per uur voor een volledige (server) migratie. Bij een migratie kunnen wij van te voren helaas geen tijdsinschatting maken wat de tijdsduur gaat zijn omdat dit geheel afhankelijk is van de snelheid van de server. Het duurt in ieder geval minimaal een uur en daarna gaan we per kwartier de kosten in rekening brengen.

 
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...