AssuMailbox training

schadeafhandeling

A.i. Automatisering biedt talloze trainingen aan die je helpen om meer uit je software te halen. Deze trainingen worden in Teams gegeven.

Leren door te doen!

Onze opleidingsprogramma’s worden gegeven in workshopvorm. Dit houdt in dat A.i. Automatisering eigen trainingslaptops ter beschikking stelt zodat deelnemers geleerde functionaliteiten gelijk in de praktijk kunnen brengen.

Tijdens deze trainingen voer je in Assu® een aantal vragen, opdrachten en werkplekinstructies uit waardoor onze trainingen interactief zijn. Deze vragen, opdrachten en werkplekinstructies krijg je uiteraard mee terug naar kantoor zodat je deze nog eens uitgebreid na kunt lezen.

Doordat je tijdens zo’n workshop zelf bezig bent met het pakket en leer je door te doen. En laat dat nou net de bedoeling zijn. Op deze manier krijg je alles te zien zoals je het in je eigen werksituatie ook dagelijks te zien krijgt.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze training leer je om zelfstandig gebruik te maken van de basis functionaliteiten van Assu®. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  1. Het inrichten van de AssuMailbox (module activeren, e-mail instellingen, opnieuw inloggen, accounts toevoegen)
  2. Uitleg van de AssuMailbox cockpit
  3. Instellingen account
  4. Koppelen en archiveren (eventueel ook automatisch)
  5. Handtekeningen inregelen
  6. Mailen via de AssuMailbox
  7. Effectief de mailbox gebruikens

Na deelname aan de training krijg je een certificaat.

Voor wie is deze training?

Deze training is met name bedoeld voor iedereen al een beginners training heeft gehad en aan de slag wil gaan met de interne AssuMailbox van Assu®. Je leert alles wat je dient te weten of de AssuMailbox in te richten en er mee aan de slag te gaan.

Tijd, data en kosten:

Deze training vindt plaats op basis van consultancy. De kosten voor deze training (via Teams) bedragen €125,-  exclusief btw per uur. Voor dit geld krijg je een volledig ingerichte Werklijst waarmee je gelijk van start kunt gaan.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

Liever consultancy op basis van ons abonnement?

Wil je liever geen eenmalige consultancy, maar heb je behoefte aan meer ondersteuning? Denk dan eens aan ons consultancy abonnement. Hiermee heb je gedurende een jaar recht op een aantal uren consultancy. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of klik op onderstaande knop voor meer informatie:

Wil jij ook gebruik maken van ons consultancy abonnement?

Vul dan je gegevens in via onderstaand contact formulier en wij nemen contact met jou op.

consultancy plaatje

Vul hier je gegevens in:

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...