Het nut van notities

postits icon

Notities, meer dan een krabbeltje

Notities, iedereen kent ze wel. Van een krabbeltje op een gele post-it onderaan je monitor tot een nette checklijst op je smartphone. Notities zijn een ideaal middel voor het delen van gegevens, niet alleen met jezelf maar ook met je collega’s en je klanten.

Ook in Assu® zijn er op iedere relatie- en productkaart notities te maken. Als je de eerste keer gebruik maakt van Assu® zul je de notitie optie alleen maar even aan hoeven te zetten door bovenin de relatie- of productkaart via tabblad “Weergave” de notitie optie aan te zetten. Je krijgt dan een extra tegel rechts in je scherm waarna je aan de slag kunt gaan met het maken van notities:

tegels aan zetten

In Assu® kunnen notities gebruikt worden als communicatie richting je klant. Je maakt een notitie aan, slaat hem op en stuurt vervolgens vanuit de notitie een bevestiging naar de klant. Dit kan per e-mail, per post of via de Appviseurs app.

Wij krijgen weleens de vraag “Maar waarom kan ik mijn notities niet meer aanpassen als ik ze eenmaal opgeslagen heb?” De reden hiervoor is dat een notitie voor de Wft een stukje bewijsvoering is dat er contact geweest is met de klant. In deze bewijsvoering mag nog wel altijd tekst toegevoegd worden.

Meer over de notitie mogelijkheden in Assu® kun je hier in onze handleiding lezen.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...