Key user training

schadeafhandeling

A.i. Automatisering biedt talloze trainingen aan die je helpen om meer uit je software te halen. Deze trainingen worden via Teams gegeven.

Dat biedt jou een aantal mooie voordelen:

Key users...

Maar laten we het over Key users hebben. Wat zijn dat eigenlijk voor types?

Key users zijn een onmisbare schakel tussen jouw bedrijf en A.i. Automatisering. Als Key user ben je op de hoogte van alle belangrijke informatie die wij aanbieden om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van je assurantiepakket. Meer weten over de rol van de Key user? Lees dan dit artikel>>>

We hebben dan ook deze speciale Key user training voor je samengesteld zodat jij als Key user alles kunt leren wat je nodig hebt voor jouw functie.

key user

Wat ga je leren?

Tijdens deze training leer alles over de basis functionaliteiten binnen Assu®.  De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor mensen die de rol van Key user vervullen binnen hun bedrijf. In de Key user training leer je meer over de inrichting van Assu® en de extra informatie die wij aan de gebruikers bieden via diverse web pagina’s en artikelen.

Voor kantoren die net de overstap gemaakt hebben naar Assu®, zal deze cursus gegeven worden tijdens het migratie traject.

Voor kantoren die al langer werken met Assu® en behoefte hebben aan een Key user training geldt: bel ons gewoon voor een afspraak en we schrijven je in voor deze training.

De trainer

Tijdens deze trainer zal Danny Bakkenes jullie begeleiden. Danny heeft een jarenlange ervaring met het geven van trainingen, consultancy op maat en webinars en helpt Assu® gebruikers op weg om hun kennis naar een topniveau te brengen.

Tijd, data en kosten:

We hebben de volgende momenten voor je beschikbaar:

Dinsdag 13 juni van 10.00 uur tot max 12.00 uur

Donderdag 8 augustus van 10.00 uur tot max 12.00 uur

 

calender

De kosten voor deze training (via Teams) bedragen €99,- exclusief btw.

Inschrijven voor een training:

Wil jij jouw kennis ook een boost geven? Geef je dan snel op via onderstaande knop. Je komt dan in A.i. Servicedesk terecht waar je via de knop “A.i. Servicedesk” een ondersteuningsverzoek indient voor een training en ons het volgende laat weten:

  • Geef aan om welke training dat het gaat
  • Geef aan welke datum dat je deel wilt nemen
  • Geef aan met hoeveel personen je wilt deelnemen.
onze missie

Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestiging van deelname via e-mail.

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...