Klaslokaal

consultancy Jacco nw

Welkom in het klaslokaal 

Op deze pagina kun je allerlei handige interactieve uitleg in Storyline formaat terugvinden. Heb je zelf een proces wat je hier graag terug zou zien als uitleg, vraag het aan bij functioneel beheer en je kunt het straks hier terugvinden.

klaslokaal

Het aanbod

Momenteel is dit het aanbod van uitleg en flowcharts. Klik op het plaatje van de uitleg die je wilt bekijken en je komt in een nieuw scherm terecht waar je kan zien wat de inhoud is.

de cockpit

Inhoud: In deze uitleg kun je op verkenning in de Cockpit. Klik en leer.

Rc controle flowchart

Inhoud: Deze uitleg bevat een interactieve flowchart die je stap voor stap meeneemt in een RC controle.

herinneringen en aanmaningen

 Inhoud: In deze uitleg leer je door middel van twee scenario’s wat de inrichtingen in Assu betekenen met betrekking tot het proces van herinneringen en aanmaningen.

animate

Quizzen

We hebben momenteel twee quizzen beschikbaar. Deze zijn oorspronkelijk bedoeld voor het toetsen van klanten die een cursus hebben gehad, maar omdat ze ook erg leerzaam zijn voor intern gebruik kun je ze nu ook hier opstarten en volgen.

 

quizzen
beginnersquizz
Inhoud: Deze quizz hoort bij de beginnerscursus van Assu. De vragen zou je moeten kunnen beantwoorden met een goede basiskennis van Assu.
gevorderden quizz
Inhoud: Deze quizz hoort bij de gevorderdencursus van Assu. De vragen zou je moeten kunnen beantwoorden als je al langer werkt met Assu of na het volgen van onze gevorderdencursus Assu.
Dit is een test voor een interactieve ADN prolongatie infographic:
demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...