Module slimme formulieren

inschrijven

De slimme formulieren tool is in samenwerking met andere Assu® gebruikers in eigen beheer is ontwikkeld, en sluit hij helemaal aan bij jouw wensen. 

De slimme formulieren tool werkt samen met workflows en taken zodat je jouw mailingen optimaal kunt beheren en is gebaseerd op formulieren die je helemaal zelf naar wens in kunt richten. 

Wat kan ik met de slimme formulieren tool?

Door middel van een Assu® selectie haal je de doelgroep op die voor jou van toepassing is om een gerichte marketing te kunnen doen.

Na het verzenden van de mailing krijgt jouw klant een e-mail binnen met daarin een link naar een website waar het betreffende formulier in gevuld kan worden. Ingevulde formulieren komen via een tijdgebonden servertaak binnen in het documentenarchief van de betreffende relatie.

Denk bijvoorbeeld aan een nazorgscan waarbij je wijzigingen in situaties kunt inventariseren.

Richt je eigen formulieren geheel via je eigen huisstijl en kleurenschema in. Hierdoor creëer je een persoonlijke klantervaring

Jouw klanten kunnen snel, veilig en digitaal hun formulieren bekijken en invullen.

Doordat jouw eigen selecties de basis zijn voor je mailing kun je heel gericht de juiste doelgroep aanschrijven.

Doordat je helemaal zelf de formulieren opmaakt en jouw resultaten ook weer terug te zien zijn in Assu® hoef je niet langer gebruik te maken van aanvullende applicaties voor het maken van mailingen.

animated gif digitaal formuliernazorgscan

Dat wil ik ook

Wil jij ook slim aan de slag gaan met jouw eigen digitale formulieren? Neem dan contact met 1 van onze consultants voor de kosten en het aan zetten van de module.

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...