Module Workflows

workflows

Elk repeterend proces kan geautomatiseerd worden!

Workflows

Worfklows vergemakkelijken je werkzaamheden

Veel bedrijfsprocessen zijn geschikt om te automatiseren. Binnen Assu® is het mogelijk om repeterende processen te automatiseren en met workflows het proces te optimaliseren.  Assu® beschikt over software voor workflow management en bevat diverse functionaliteiten die je helpen bij het signaleren en opvolgen van bijvoorbeeld zorgplicht momenten. 

Je bepaalt na de signalering van het zorgplichtmoment zelf of het programma geheel of gedeeltelijk de opvolging automatisch uitvoert. Het programma is in staat om zelfs geheel automatisch een e-mail te versturen of de e-mail eerst voor de adviseur klaar te zetten. Het mooie is dat je zelf in de hand hebt hoe het proces verloopt. De gebruiker wordt niet ‘gegijzeld’ door de workflow en blijft zelf achter het stuur zitten.

Proactief bedrijfsprocessen optimaliseren

Met Assu® van reactief naar proactief bedrijfsprocessen optimaliseren. Binnen Assu® is het namelijk mogelijk om bepaalde voorwaarden binnen het systeem aan te maken. Je systeem signaleert bepaalde voorwaarden die je zelf kunt bepalen (iemand wordt bijvoorbeeld 18 jaar en je wilt hem of haar gaan informeren over de aanschaf van een auto en het afsluiten van de juiste verzekering die daarbij past). Op basis van dit signaal wordt automatisch een taak aangemaakt of e-mail verstuurd naar de betreffende relatie(s). Het automatiseren van deze bedrijfsprocessen levert een enorme tijdswinst op. Wie wil dat nou niet? 🙂

bedrijfsprocessen optimaliseren
Workflows met een uniforme werkwijze

Workflows met een uniforme werkwijze

Doordat jij jouw workflows volledig naar de werkwijze van jouw kantoor in kunt richten zal iedereen die ze gebruikt daar baat bij hebben.

Iedere workflow werkt zoals hij dat moet doen op het moment dat hij dat moet doen. Je hoeft zelf geen werkwijzes meer te verzinnen voor jouw terugkerende processen.

Voor iedereen werken de workflows op dezelfde manier. Handig toch?

Minder handelingen dus minder kans op fouten

Door workflows richt jij je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in. Dit zorgt voor steeds meer automatisering van bedrijfsprocessen. Hierdoor merk je dat je veel minder handmatige acties hoeft uit te voeren. Laat Assu® voor jou werken!

Ervaar minder kans op fouten en wat een enorme tijdswinst oplevert.

workflows in Assu
software workflow management

Geen maandelijkse kosten

Wil je ook gebruik maken van deze module? Laat hem dan snel aan zetten. Hij is namelijk geheel gratis. 

Geen investeringen dus om jouw processen te optimaliseren!

Standaard zorgplicht Workflows

Als assurantietussenpersoon heb je de plicht je klanten over bepaalde zaken te informeren. Dat klinkt eenvoudig, maar in de praktijk kan dit betekenen dat je aardig wat handelingen moet doen vanuit je software voordat je de afspraak met je klanten kunt maken of je e-mails kunt gaan versturen.

Kan dat niet makkelijker? Jawel, dat kan. In Assu® heb je de mogelijkheid om door middel van workflows een groot aantal repeterende processen te automatiseren en dat geldt ook voor zorgplicht processen. 

We begrijpen goed dat je er als tussenpersoon niet op zit te wachten om zelf hele uitgebreide workflows te moeten bouwen.

Voor onze vaste klanten hebben we daarom een flink aantal standaard zorgplicht workflows voor je gebouwd die je zelf eenvoudig in kunt lezen in Assu®. 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...