Nieuw: AssuMailbox

AssuMailbox plaatje

Stap nu over op onze gratis AssuMailbox

Zonder mailbox kunnen we al lang niet meer. De tijd van postduiven is al lang voorbij.

Maar zonder Outlook kun je nu wel. Met behulp van de AssuMailbox kun je namelijk vanuit Assu® e-mailen zonder dat je daarvoor een koppeling met Outlook nodig hebt. Je kunt dan niet alleen e-mails versturen en ontvangen vanuit Assu®, maar ook mails archiveren direct in het docarchief van de relatie of het product. Ook kun je eenvoudig mails koppelen aan een relatie of product waardoor Assu® weet welke mails bij welke relatie of product horen. Handig toch?

Wil je wel Outlook gebruiken? Ook geen probleem, want AssuMailbox synchroniseert al je Outlook mails met Assu®.

 

Snel aan de slag

Wil je ook gebruik gaan maken van deze gratis module? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is hem aan te zetten in Assu®. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Neem contact op met onze Support afdeling om je kantoor “aan” te laten zetten voor de AssuMailbox.

Stap 2: De medewerk(st)er van de Support afdeling zet de AssuMailbox module aan in ons interne registratiesysteem zodat wij weten dat jouw kantoor de AssuMailbox module gebruikt.

Stap 3: Je dient in Assu® opnieuw de licentiecode op te halen zodat Assu® ook weet dat de AssuMailbox gebruikt wordt

Stap 4: Na het ophalen van de licentiegegevens moet Assu® afgesloten worden

Stap 5: Start Assu® opnieuw op en ga via het witte boekje naar “Instellingen – E-mail instellingen”. Hier heb je nu de optie om aan te vinken dat je de AssuMailbox wilt gebruiken

Stap 6: Start Assu® nog 1 keer opnieuw op en bij het opstarten staat ditmaal de AssuMailbox module aan (je ziet in het lint een icoontje staan voor de AssuMailbox)

Stap 7: Richt nu de Assumailbox naar wens in volgens de stappen die je in onze Assu® handleiding kunt vinden onder de afbeelding.

Je bestaande e-mail accounts van je kantoor worden  gelijk mee over gezet naar de nieuwe mailbox zodat iedereen gelijk van start kan gaan.

 

Waar kan ik hier meer over lezen?

In onze Assu® handleiding onder de F1 knop van je pakket hebben wij een uitleg staan waarin je precies terug kunt vinden hoe de AssuMailbox werkt. Klik hier hier om naar de handleiding over de AssuMailbox te gaan.

AssuMailbox startscherm

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...