Werklijst

werklijst

Altijd druk druk?

Als tussenpersoon ben je de hele dag druk bezig. Inkomende e-mails, chatjes, digitale berichten en documenten en ook nog al je agendapunten afwerken. In Assu® kan dit soms best wat werk kosten om alles in de gaten te houden. “Dat moet anders kunnen” dachten wij en zijn zo, samen met de hulp van een aantal pilotkantoren, begonnen aan de bouw van de Werklijst.

Als je gebruik maakt van de Werklijst hoef je niet langer overal in Assu berichten, taken en e-mails te zoeken die met 1 bepaald onderwerp te maken hebben, maar zal je op 1 plek alles terug kunnen vinden. Hiermee bespaar je jezelf veel tijd en ga je een stuk efficiënter werken.

Met behulp van de Werklijst komen namelijk alle berichten, taken en e-mails op 1 plek terecht, waar je met behulp van filters zelf aan kunt geven wat je wilt zien.  Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je binnen de schade afdeling voor particulier, zakelijk of beide alle berichten, taken en documenten op je scherm wilt zien.

Werklijst

Filters

Onze Werklijst werkt met diverse filters waarmee je je Werklijst overzicht zo optimaal mogelijk conform je eigen bedrijf en processen in kunt richten. Als je geen filters instelt kun je alle items bekijken die via de Werklijst binnen komen.

Zo kun je bijvoorbeeld per afdeling (gebruikersgroep/beheerteam) bepalen welke afdeling welke items mag gaan verwerken met behulp van de Werklijst. Ook kun je inregelen welk beheerteam/gebruikersgroep welke acties mag doen. Zo zou je kunnen bepalen dat de afdeling hypotheken alleen mag werken met HDN berichten, documenten, agendapunten en taken.

Werklijst

Dat wil ik ook (vul dan snel een inschrijfformulier in)

Denk je nou zelf, na het lezen van bovenstaande informatie: “dat wil ik ook”? Dan hebben we goed nieuws voor je, want de Werklijst is nu beschikbaar voor iedereen. Aan de module zelf zitten geen bijkomende kosten. Je dient alleen een training te volgen om aan de slag te kunnen gaan met de Werklijst. In deze training leer je hoe je de Werklijst zo goed mogelijk conform de afdelingen op jouw kantoor in te richten.

Klik hier om naar de pagina van onze Werklijst training te gaan.

Ook dit product heeft een plekje in onze Assu® handleiding gekregen en kun je hier bekijken.

 
 

Aan het werk met de Werklijst

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...