Samenwerking met Voogd & Voogd

Voogd en Voogd samenwerking

Samenwerking

Per 5 november 2021 neemt Voogd & Voogd belang in A.i. Automatisering. Met deze samenwerking kiezen beide partijen ervoor om het onafhankelijk intermediair nog beter te kunnen bedienen.

A.i. Automatisering is een ontwikkelaar en leverancier van innovatieve software, speciaal voor verzekeringsadviesbedrijven. Het merk Assu® timmert stevig aan de weg binnen de sector en wordt geroemd om de gebruikers- en klantvriendelijkheid. Dit komt vooral omdat A.i. Automatisering niet de technologie, maar de mens centraal heeft gesteld in het ontwikkelingsproces.

A.I. Automatisering blijft zelfstandig opereren vanuit Breda. Aandeelhouders Jacco van Tellingen en Bart Luijten blijven de directie voeren. Samen met hun team voorzien zij onafhankelijke adviseurs van geavanceerde software-oplossingen, daar verandert niets in.

 

Krachtenbundeling

Bart Luijten: “Er zijn veel voordelen van de krachtige samenwerking te benoemen. Eén daarvan is bijvoorbeeld het bieden van een oplossing voor het binden van de generatie Y. Uit diverse onderzoeken komt naar voren dat het klantenbestand van adviseurs is verouderd. Er is een sterke behoefte om de millennials te bereiken. Deze doelgroep gedraagt zich heel anders dan de veertigplusser en heeft onder andere de behoefte om zelfstandig verzekeringen te kunnen vergelijken en de premie te berekenen.

Door onze krachten te bundelen zijn wij samen in staat om deze vraag te beantwoorden. Via ons Appviseurs klantenportaal, kan de consument bijvoorbeeld producten vergelijken en onder het deskundig en toeziend oog van de adviseur verantwoord én efficiënt afsluiten.”

Efficiëntie

Jacco van Tellingen: “Het is belangrijk dat adviseurs ook de nieuwe generaties bereiken, om zo de toekomst van onze mooie beroepsgroep veilig te stellen. Voor de risicodrager is het van belang dat de juiste producten, op verantwoorde wijze, efficiënt worden afgesloten. En last but not least: de consument wordt bediend door een deskundige onafhankelijk adviseur, op een moderne manier die echt aansluit bij hun behoefte.

Kortom dit is echt een strategische beslissing voor ons, die vele voordelen biedt voor alle betrokken partijen.”

Michael de Nijs (CEO Voogd & Voogd B.V.): “Voor verzekeringsklanten, Voogd & Voogd en de Alpina Groep betekent de samenwerking met A.i. Automatisering een grote stap voorwaarts. Met de koppeling van het Assu®- administratiepakket aan het serviceproviding platform sluiten we de keten van klant, adviseur en productaanbieder. We maken deze volledig geïntegreerde oplossing beschikbaar in één krachtige digitale omgeving voor aangesloten adviseurs. Hierdoor kunnen klanten rekenen op de beste dienstverlening in de markt, met de onafhankelijke adviseur achter het stuur.”

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen aan ons? Neem gerust contact met ons op via 1 van de gebruikelijke kanalen.

Met vriendelijke groeten,

Team A.i. Automatisering

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...