Alex Teijgeler

Ik ben Alex Teijgeler en ik ben sinds 1 september 2019 werkzaam bij A.i. Automatisering.

Ik ben begonnen als Supportmedewerker en nu werkzaam als trajectplanner voor de afdeling datamanagement en technical support medewerker. Laat ik mij eens voorstellen…

 

Hoe ben je bij A.i. terechtgekomen?

Ik ben in 2017 in Rotterdam begonnen als Supportmedewerker voor een websitebedrijf, hier heb ik mijn eerste stappen in de professionele IT-wereld mogen zetten. Omdat ik zelf in Breda woon en Rotterdam niet om de hoek ligt kreeg ik steeds meer behoefte om een baan in de buurt te gaan zoeken.

Via een uitzendbureau in Breda kwam ik bij een vacature van A.i. Automatisering terecht. Ik liep binnen bij het uitzendbureau en had binnen een week al een gesprek met Edwin, Bart en Jacco. Voor ik het wist zat ik vol op in het onboardings proces en alles viel als een puzzel samen.

 

Waar krijg je energie van?

Ik vond het altijd al leuk om in mijn vrije tijd met puzzels bezig te zijn, vroeger vooral lego of K’NEX en later vooral computerspellen waarbij je voorraden, tijd en andere zaken met elkaar moet afstemmen om iets te bereiken.

Dit heb ik teruggevonden in mijn werk bij A.i. Automatisering. Een ticket of verzoek wat uitzoekwerk vraagt kan ik mij helemaal in vastbijten. Als alles samenkomt tot een duidelijk antwoord, daar kan ik echt heel enthousiast om worden

Sinds begin 2022 doe ik ook de planning voor de Datamigratie-afdeling en voer ik de onderhoudsgesprekken met nieuwe relaties, ik begeleid hen in de (soms onduidelijke) IT wereld waarin wij met hun data aan de slag gaan. Een erg spannend moment voor veel kantoren maar vooral een hele leuke puzzel voor mij om alle partijen tegelijkertijd in actie te krijgen.

energie

 

Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Ik hoop mij steeds meer te kunnen focussen op de Datamigratie kant van A.i. Automatisering. Ik zie veel potentie in deze afdeling en ik wil mij gaan ontwikkelen om ook zelf met programmeren aan de slag te gaan. A.i. Automatisering ziet deze groei ook en heeft zich opengesteld om mij hierin op te leiden.

Ik zal de komende maanden nog gewoon werkzaam zijn voor Support, Technical Support en Datamigratie dus we gaan elkaar waarschijnlijk nog wel spreken. Tot snel!

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...