Edwin Mathijssen

Hallo, ik ben Edwin Matthijssen en in dit artikel wil ik me aan jullie voorstellen…

 

Hoe ben je bij A.i. terechtgekomen?

De zoektocht naar een nieuwe uitdaging bracht me oktober 2018 onverwacht bij AI Automatisering, een match die heel goed past en vooral heel goed voelt! Ik voel me al echt een A.i-er.

En waar ik vandaag kom? Na het behalen van mijn hbo-opleiding SPH ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in de telecomsector. In deze sector ontdekte ik in mijn werk de interesse voor ICT en didactiek en heb daarom ook nog de hbo-opleiding Bedrijfskundige Informatica gevolgd en een aantal jaren in het onderwijs gewerkt.

De afgelopen jaren is deze interesse wat meer verschoven naar communicatie en specialisatie in klantcontact en projectmatig tot uitvoering gebracht in de natuur- en toerismesector alsook in de gezondheidssector.

 

Wat doe je tijdens de vrijdagmiddagborrel?

De vrijdagmiddag borrel betekent voor mij vooral even wat meer aandacht te hebben voor elkaar. Na een week met elkaar hard werken is het ook fijn om even aandacht te hebben voor elkaar. De borrel staat voor mij ook symbool voor één van de belangrijkste kernwaarde van A.i. en dat is Plezier!

 

Tot slot: wil je nog wat kwijt aan de lezers?

Whatever You Do, Do It with Passion

 

 

 

demo aanvragen assurantiesoftware

Demo aanvragen?​

Laat via het contactformulier je gegevens achter en binnen 1 dag nemen wij contact met je op.

Take the first step ...